Elektrisch Ontharen

Opleiding Elektrisch Ontharen | Branchediploma

Een opleiding elektrische ontharing bij Jolange Opleidingen kun je niets anders dan de waarheid verwachten! Wil je echt weten waar je aan begint met elektrische ontharing en wat het verschil is met een diode of andere ontharingslasers? Elektrische ontharing is dé meest effectieve manier voor het permanent verwijderen van blonde haren, grijze haren en rode haren. Geen enkele ontharingslaser kan permanent afrekenen met deze haren. That is truly impossible!  

Lasers voor definitieve ontharingsbehandelingen kunnen geen resultaten bereiken bij ongewenste haren die rood, grijs of te blond zijn van kleur; de energiegeleiding kan niet plaatsvinden zonder kleur (pigment) om de energie te sturen met een ontharingslaser. Met Elektrisch ontharen geef je de individuele haarzakjes een kort schokje met een dunne naald. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en zijn het aantal haren definitief verwijderd! De opleiding Elektrisch Ontharen is geschikt voor schoonheidsspecialisten met een niveau 3 diploma of certificaat. Na succesvolle afronding van de opleiding definitieve ontharing, kun je je aanmelden bij Anbos en het Skin Register. Bovendien kunnen jouw klanten een vergoeding krijgen van zorgverzekeraars, alleen voor het erkende diploma!

Wat leer je?

Onze gediplomeerde CKRBO-docenten leren jou niet één, maar twee technieken: de blend- en diathermiemethode. Tijdens onze lessen dompelen we je onder in de wereld van elektrische epilatie, en we laten je niet alleen de standaard haartjes-verwijderen-trucjes zien die je elders leert bij andere opleidingsscholen! Bij Jolange gaan we voor een frisse aanpak! Met 20 jaar ervaring weten wij precies wat jij wilt. Wij maken de opleiding permanente ontharing niet alleen leuker en spannender, maar ook super praktisch voor jouw beautysalon. Met onze opleiding leer je bijvoorbeeld ook hoe je wenkbrauwen permanent in vorm brengt. Nooit meer epileren of je klant zorgen maken over die ongewenste snorharen. Maar elektrische epilatie kan zoveel meer dan alleen definitief ontharen: Dus… “Why Not!” Je komt alles te weten over het verwijderen van huidoneffenheden, zoals couperose, spidernaevi en fibromen. Met deze cosmetische behandelingen vergroot je niet alleen jouw vaardigheden, maar ook de omzet in jouw beautysalon. Want meer behandelingen betekenen meer mogelijkheden om jouw klanten tevreden te stellen en je dienstenaanbod uit te breiden.

Meer, beter, sneller

Bij Jolange Opleidingen zetten we in op efficiëntie en effectiviteit! Na inschrijving download je direct het lesboek voor elektrisch ontharen, zodat je je thuis volledig kunt voorbereiden. Waarom extra lesdagen volgen als het niet nodig is? Met drie lessen van 6 uur per week oefen je bij Jolange niet op je medecursisten, waardoor je meer praktijktijd hebt! Dit is voor ons een absolute no-go!

Let op: Wij geloven niet in trucjes van concurrenten die lessen opsplitsen in dagdelen om zo meer lesuren en hogere kosten te suggereren. Bij Jolange staan we voor eerlijke opleidingen, zonder onnodige extra lessen en kosten. Onze onafhankelijke beoordelingen vertellen het verhaal – positieve feedback benadrukt dat wij streven naar transparantie en kwaliteit. Only the best is good enough. En daarbij zijn wij ook nog eens zeer betaalbaar! Wat wil je nog meer?

* Let op: Tijdens de opleiding Elektrisch Ontharen dien je je eigen Elektrische Ontharingsapparaat en naalden mee te brengen. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aansluiten bij ANBOS. Aanvraag AGB-code mogelijk!
Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren. 95% praktijkuren!
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Inclusief digitaal lesboek en werkmap t.w.v. €42,05
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Geen erkende opleider
❌ Lessen in dagdelen, laag opleidingstempo
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen lespakket, waardoor je niet thuis kunt oefenen
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen diploma