PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows

Aanbieding!

PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows | Certificaat 

You can’t buy happiness, but you can go to Vegas! Deze uitspraak is er niet voor niets! Ook met de Glamour & Vegasbrows creëer jij een adembenemende wereld voor jouw klanten. Deze techniek is favoriet bij o.a. PMU-goeroe Brow Daddy. Tijdens deze PMU-masterclass ga je aan de slag met de poeder-technieken Glamourbrows en Vegasbrows. De allernieuwste technieken op het gebied van Powderbrows!

Wat leer je?

Powderbrows plaatsen is iets wat jij al perfect kunt uitvoeren. Maar nu gaan we next level! Het verschil tussen klassieke Powderbrows en de Glamour & Vegasbrows is dat de wenkbrauwen die wij creëren tijdens deze Masterclass een opgemaakte uitstraling hebben. Bij de Vegasbrows plaats je eerst een strakke outline, die je daarna op speciale manier invult met de poeder-techniek. Bij de Glamourbrows pas je de ultieme ombre-techniek toe. Alles wordt geplaatst met een 1-punts naald. Alleen op die manier plaats je de echte Glamour& Vegasbrows! Are you ready? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel?

Deze must-have PMU techniek kun je leren binnen 1 dag. Hoe wij dit doen? De theorie en oefenopdrachten kun jij vooraf al inzien. Jij komt dus al volledig voorbereid naar de les. Heb je nog materialen nodig? De groothandel Derma Codes waarmee wij samen werken kan alles voor jou klaarzetten in het lokaal. Dit scheelt jou allemaal tijd! Tijdens de Masterclass oefen je op modellen onder begeleiding van onze Master docenten alles in de praktijk. We are ready for you! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, mogelijkheid omzetten naar vakdiploma
De enige opleider in Nederland voor deze Masterclass
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Ouderwetse en achterhaalde technieken
❌ Geen persoonlijke begeleiding, grote klassen
❌ Hoge administratiekosten