Pico Laser

Opleiding Pico laser | Certificaat

Safety first! Wil jij veilig leren werken met een Pico Laser? De PicoSecond Laser opleiding bij Jolange Opleidingen is de beste in zijn soort en ook nog eens heel praktijkgericht. Online studies beweren je op een veilige manier te leren om met een beauty apparaat te werken. Maar hoe kun je dit nu leren vanaf een scherm? De beste manier is om dit in de praktijk te oefenen, oefenen en jawel: nog eens oefenen. Bij Jolange Opleidingen leer je door te doen en dat is de enige aanpak om het goed en veilig te leren. Onze gecertificeerde laserspecialisten zijn de beste in hun vak and so will you! Kom nu bij Jolange Opleidingen de volgende stap in je carrière zetten met de meest betaalbare opleiding Pico Laser!

Wat leer je?

De PicoSecond Laser is de opvolger van de Q- switched YAG Laser en maakt gebruik van een veel kortere en krachtigere puls. Je gaat tijdens de opleiding Pico Laser aan de slag met het verwijderen van tatoeages, permanente make-up, pigmentvlekken en vasculaire behandelingen zoals couperose en spatadertjes. But that´s not all! Ook aandoeningen zoals acne, littekens en zelfs schimmelnagels ga je leren behandelen. En last but not but least zorgt de Carbon Peel voor de meest effectieve peeling van de huid, verfijning van de poriën en herstelling van de vette huid. Dat wil je toch!? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Get ready

Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten! Onze opleiding Pico Laser volg je al in één dag! Meer lessen zijn niet nodig, dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Direct na je inschrijving kun je alle theorie al downloaden, zodat je deze zelf thuis al kunt voorbereiden. Ook geeft Jolange Opleidingen les in kleine klassen. Slaag je niet? No worries: bij Jolange Opleidingen ontvang je dan een extra GRATIS les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €42,05
Inclusief gebruik van de Pico Laser
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge kosten door huur of koop apparatuur
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat