Te volgen met STAP-subsidie

Piercer Masterclass

Opleiding Piercer Masterclass | Certificaat

Education never ends! Ben jij een ervaren Piercer en wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Speciaal voor deze professionals heeft Jolange Opleidingen de Masterclass Piercen ontwikkeld. In deze masterclass komen verschillende ingewikkelde piercings aan bod en is er ook ruimte om piercings naar keuze te leren. Deze Masterclass is ook geschikt voor cursisten die bij ons de basisopleiding Piercer hebben afgerond en direct verder willen doorstromen. Geen ellenlange inwerktrajecten waarbij jij maandenlang met een mentor moet meelopen. Maar een vlot en inspirerende leeromgeving met alles erop en eraan. Let’s go! 

Wat leer je?

Piercings als smiley-, cheek-, surface- en bridgepiercings komen allemaal aan bod tijdens deze masterclass. Ook heb je de keuze om intieme piercings te zetten. Onze professionele Piercer docent is van alle markten thuis en begeleid jou bij het zetten van de moeilijkste piercings. Tijdens deze driedaagse masterclass ga je werken met echte modellen, zodat je na de opleiding gelijk als expert aan de slag kan! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Sharpen your needles

Wij snappen jouw passie voor Piercen als geen ander. Piercen is meer dan een gaatje prikken in de huid. Lichaamsversiering is iets moois waar jij aan kunt bijdragen. Een sieraad kunnen dragen die op veilige wijze en met vakkundig oog is geplaatst is voor jouw klanten heel waardevol. Jij staat net als ons voor professionaliteit en gaat graag even dat stapje verder. Zorg dat je alle facetten binnen het piercen te weten komt met deze Masterclass en take yourself to the limit! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Waardevol Certificaat 
GGD goedgekeurde leslokalen en werkwijze
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Niet geslaagd? Gratis praktijk herexamen

Dit wil je niet…

❌ Je krijgt meestal geen certificaat 
❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Er worden geen examens afgenomen