Masterclass Medische Microneedling

Opleiding Masterclass Medische Microneedling | Met certificaat

Forever and ever the best? Yes, you won’t settle for less! Jolange Opleidingen maakt geen beloftes die zij niet waar kan maken. Andere beauty opleiders maken reclame met het verhaal dat je met Microneedling wel meer dan 57 huidaandoeningen kunt behandelen. Of dat je al deze behandelingen in 1 dag leert? Laat je niet gek maken, dit is echt onmogelijk! Behandelingen geven met een Dermapen, op het gebied van huidaandoeningen, biedt wel veel mogelijkheden. Dat is zeker waar! Je dient je alleen wel eerst te specialiseren in de verschillende huidproblemen en het herkennen van de oorzaken hiervan. Kennis hebben van het wondgenezingsproces is daarbij ook heel erg belangrijk. Op deze manier weet jij hoe je deze huidproblemen kan behandelen met Microneedling. Want jij wilt natuurlijk geen fouten maken of de huid beschadigen. Huidtrauma veroorzaken ontstaat door een verkeerde behandeling en de schade is dan niet te overzien. Jolange Opleidingen zorgt dat jij de kennis en kunde hebt, zodat je deze onherstelbare fouten niet maakt. Voor het volgen van deze zeer praktijkgerichte opleiding Masterclass Medische Microneedling is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met de Dermapen.

Wat leer je?

Learn more than ever before! Deze opleiding Medische Microneedling brengt jou naar the next level. We beginnen met het bespreken van huidproblemen en huidaandoeningen. Jij hebt immers al jouw digitale lesboek doorgenomen, voordat je met de praktijkles start. Dat scheelt jou tijd en geld. De werking van de serums voor huidaandoeningen, zoals voor pigmentvlekken en voor het stoppen van het proces van haaruitval en kaalheid, zullen we uitvoerig met je bespreken. Het onzichtbaar maken van verschillende soorten littekens en/of brandwonden door de Dermapen “Microneedling” komen aan bod. Ook het behandelen van couperose, rosacea, striae en acne zijn belangrijke onderdelen in deze opleiding. We besteden ook aandacht aan de hypopigmentatie en littekenmassage. 

Too much to handle, horen wij jou al denken. Wij leren jou nog meer! Jolange Opleidingen weet na 20 jaar opleidingen geven wel hoe het moet. Bij ons ga jij nog een stapje verder! Je leert hoe je glycatie (maillardreactie) met de juiste werkstoffen behandelt en het huidverouderingsproces vertraagt. Natuurlijk komen ook de wondgenezing en de nabehandelingen met de juiste Microneedling naalden aan bod. Are you in?

The best way to learn

Kies voor de beste opleiding met de meeste lesuren. Wij geven geen drie uurtjes les per lesdag. Onze opleiding Masterclass Medische Microneedling volg je in 1 dag of avond, meer lessen zijn niet nodig! Meer lesdagen zou jou alleen maar onnodig veel time & money kosten. Voorafgaand aan de opleiding download jij jouw digitale lesboek en neem jij de theorie thuis door. Zo kunnen we in de les direct aan de slag met de praktijk. Je oefent bij deze opleiding niet op elkaar, maar op echte modellen. Zo heb je maar liefst 95% praktijkuren! Let’s not make things complicated!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €41,90
Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren (95% praktijkuren)
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Extra praktijkles
Geen inschrijfkosten
Les in kleine klassen

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Gemiddeld 50% minder praktijkuren door oefenen op elkaar
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht