IPL

Beauty apparatuur opleiding IPL met certificaat

Tijdens deze opleiding leer je alle verschillende behandelingen met de IPL uitvoeren. Denk aan definitieve ontharing, huidverbetering en huidverjonging! De ontwikkelingen op het gebied van ontharingstechnologie staan niet stil. En dat weet Jolange Opleidingen! Doordat wij samenwerken met Groothandel Derma Codes, kan Jolange Opleidingen jou trainen met de nieuwste apparatuur op het gebied van IPL waarmee de beste resultaten behaald worden. Jolange Opleidingen raadt haar cursisten aan om een IPL-opleiding te volgen bij een gecertificeerd opleidingsinstituut met certificeerde docenten.

Wij merken dat veel salons een opleiding geven als extra bijverdienste. Hier zijn de gevolgen niet van te overzien! Denk aan huidschade, oude apparatuur en geen certificaten! Dat is natuurlijk ongewenst, dus zorg dat je goed begint als aankomende ontharingsspecialist! Leer te werken met het nieuwste en snelste apparaat op het gebied van IPL permanente ontharing en huidverbetering. Namelijk DPL (Dye Pulsed Light). Met maar liefst 30 shots per seconde! Ook vernietigt deze techniek naast de haarfollikel ook de voedingstoevoer (papilla) naar het haar. Wat betekent dat de haren echt definitief verwijderd worden. Wil jij leren om supersnelle ontharingsbehandelingen uit te voeren in jouw schoonheidssalon of ontharingskliniek? Volg dan de opleiding IPL bij Jolange Opleidingen.

De IPL-technologie heeft een breed spectrum aan licht. Hierdoor kun je naast de ontharingsbehandelingen ook andere indicaties behandelen. Dit zijn onder andere: rimpels, verslapte huid, acne, couperose, schimmelnagels en pigmentvlekken. Hoe het beauty apparaat werkt en hoe je de verschillende behandelingen uitvoert, leer je allemaal tijdens de opleiding IPL. Voorafgaand aan de opleiding ontvang je het uitgebreide theorie boek, zodat je je kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding verkort aanbieden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. Wij zien jou graag op onze locatie in Rotterdam!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS theorieboek t.w.v. €95,95
✔ GRATIS gebruik van apparatuur
✔ GRATIS opleiding bij aanschaf van een IPL apparaat bij Derma Codes!
✔ Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Waardevol certificaat. Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met gecertificeerde docenten