Tatoeëren

Opleiding Tatoeëren | Certificaat

Educate yourself! Het vak tatoeëren klinkt voor velen als een brug te ver. Je zult dan wel extreem goed moeten kunnen tekenen en hier vanaf kleins af aan al mee bezig zijn? Niks is minder waar. Tuurlijk, creativity is the key! Maar tatoeëren kun je leren! De basis van tatoeëren begint bij een vakkundig opleider die je alle kneepjes van het vak leert. Ben jij klaar voor de eerste professionele stappen in de tattoo-branche? Let’s go and get something inked.

Wat leer je?

Al enige ervaring met tatoeëren of nog nooit een tattoo apparaat aangeraakt? Voor beide gevallen, en alles ertussen in, geldt dat jij welkom bent bij deze opleiding. Wij beginnen bij de eerste stappen. Van onze deskundige docenten leer jij superstrak lijnen maken. Inkleuren, schaduwen en blenden komt allemaal aan bod. Werken met stencils en sjablonen? No problem! Jij kan het straks. Wij geven de opleiding niet vanuit een drukke chaotische shop maar in een professioneel leslokaal die van alle gemakken is voorzien.

Be smart, be a Professional

Wij claimen echt niet dat jij na deze opleiding direct een specialist bent in alle facetten van het tatoeëren. Om jouw eigen stijl en techniek te ontwikkelen moet je namelijk meters maken. Maar een goede basis waarin jij veilig leert werken en kennis hebt van alle Europese hygiënerichtlijnen en regelgeving rondom tattoo inkt is iets waardevols wat maar weinig opleiders in Nederland jou kunnen bieden. Are you ready? We are! Kijk voor een gedetailleerd overzicht van de lesinhoud bij ons lesprogramma.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

GRATIS reader met theorie
Hoge Korting op startpakket bij Derma Codes
Waardevol certificaat
GGD goedgekeurde lokalen, geen les vanuit shop
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Oefenen op kunsthuid & echte huid

Andere opleiders:

❌ GEEN theorie beschikbaar
❌ Geen oefenmateriaal beschikbaar
❌ Je krijgt meestal geen certificaat
❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Alleen oefenen op latex