Tatoeëren

Opleiding Tatoeëren | Certificaat

Educate yourself! Het vak tatoeëren klinkt voor velen als een brug te ver. Je zult dan wel extreem goed moeten kunnen tekenen en hier vanaf kleins af aan al mee bezig zijn? Niks is minder waar. Tuurlijk, creativity is the key! Maar tatoeëren kun je leren onder professionele begeleiding. De basis van tatoeëren begint bij een vakkundig opleider die je alle kneepjes van het vak leert. Ben jij klaar voor de eerste professionele stappen in de tattoo-branche? Let’s go and get something inked tijdens de Opleiding Tatoeëren van Jolange Opleidingen. 

Wat leer je?

Al enige ervaring met tatoeëren of nog nooit een tattoo apparaat aangeraakt? Voor beide gevallen, en alles ertussen in, geldt dat jij welkom bent bij deze tattoo cursus. Wij beginnen bij de eerste stappen. Van onze deskundige docenten leer jij superstrak lijnen (outline) maken. Old Skool tatoeëren, New School, Maori en diverse andere tattoo stijlen komen aan bod. Werken met stencils en sjablonen? No problem! Jij kan het straks allemaal. Jij leert ook de basisprincipes van het inkleuren en inschaduwen van tatoeages, waar jij middels een vervolgopleiding direct mee verder kan! Wij geven de opleiding Tatoeëren niet vanuit een drukke chaotische shop maar in een professioneel leslokaal die van alle gemakken is voorzien. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Be smart, be a Professional

Wij claimen echt niet dat jij na deze opleiding Tatoeëren direct een specialist bent in alle facetten van het tatoeëren. Om jouw eigen specifieke stijl en techniek te ontwikkelen moet je namelijk meters maken. Wij beginnen bij de basis: de platte tattoo, en demonsteren ook direct wat er tijdens de vervolgopleiding mogelijk is op het gebied van kleuren, Black&Grey en diverse schaduwtechnieken. Een goede basisopleiding Tatoeëren waarin jij veilig leert werken en allround kennis hebt van alle Europese hygiënerichtlijnen en regelgeving rondom tattoo inkt is iets waardevols wat maar weinig opleiders of tattoo studio’s in Nederland jou kunnen bieden.Start nu je succesvolle carrière als Tattoo Artiest. Are you ready? We are! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek met theorie inbegrepen t.w.v. €54,05
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Waardevol certificaat
GGD goedgekeurde lokalen, geen les vanuit shop
Persoonlijke begeleiding middels online support
Oefenen op kunsthuid & echte huid
Veel 1-op-1 momenten

Dit wil je niet…

❌ Geen Digitaal lesboek inbegrepen
❌ Geen oefenmateriaal beschikbaar
❌ Je krijgt meestal geen certificaat
❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Alleen oefenen op latex
❌ Grote groepen