Elektromagnetic Sculpting Body Contouring

Opleiding Elektromagnetic Sculpting Body Contouring | Certificaat

Build Muscles, Burn Fat! Help je klanten in shape te komen, zonder sporten én zonder operatie! Elektromagnetic Sculpting is een niet-chirurgische behandeling die lichaamsvet verminderd en de spieren verstevigd. Yes please! Jolange Opleidingen biedt de beste opleiding Elektromagnetic Sculpting, met maar liefst 95% praktijkgericht leren. Online studies beweren je op een veilige manier te leren om met een beauty apparaat te werken. Maar hoe kun je dit nu leren vanaf een scherm? De beste manier is om dit in de praktijk te oefenen: learning by doing! Bij Jolange Opleidingen leer je van onze gecertificeerde specialisten door te doen en dat is de enige juiste aanpak om het goed en veilig te leren! Schrijf je nu snel in en wordt een echte bodycontouring expert!

Wat leer je?

Om huidschade en problemen te voorkomen is het heel belangrijk om een Elektromagnetic Sculpting Body Contouring opleiding te volgen bij een professionele en geregistreerde school. En dat is Jolange Opleidingen! Je leert in deze opleiding afslankbehandelingen en huidverstrakking van o.a. billen, buik, rug, benen, love handles en armen. Ook kun je na de opleiding vetophopingen verhelpen en spiermassa opbouwen. Bindweefselproblemen zoals cellulite en verklevingen behoren bij jouw klanten straks tot de verleden tijd. And there is so much more! De Elektromagnetic Sculpting werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie en het apparaat zorgt voor 20.000 sterke contracties in 30 minuten. Dat zijn ongeveer 20.000 sit-ups, of squats! Alles weten over wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Time is money

In één dag of avond jouw erkende certificaat behalen? Bij Jolange Opleidingen kan het! Laat je niet voor de gek houden: meer dagen heb je echt niet nodig. Het theoriegedeelte krijg je al vooraf toegestuurd en kun je daardoor al thuis voorbereiden. Hoe fijn is dat?! Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij de opleiding versneld kan volgen. Slaag je niet in 1 keer? No worries: bij Jolange Opleidingen ontvang je dan een extra GRATIS les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde!

* Let op: voor deze opleiding dien je je eigen apparaat mee te nemen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €11,99
Elektromagnetic Sculpting apparaat kopen? dermacodes.nl
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Geen apparatuur te verkrijgen
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat