PMU Master Allround

Opleiding PMU Master Allround | Vakdiploma

Hello gorgeous! Welkom bij de ultieme combinatie-opleiding van de nieuwste PMU master-technieken. Losse Masterclasses volgen? Tuurlijk dat kan ook bij Jolange! Maar als jij iets doet wil je het gelijk goed doen. And we got your back! Vandaar dat wij de losse Masterclasses voor jou hebben samengevoegd. Niet één, niet twee, maar ZES master-technieken in één opleiding. Online tutorials? No way! Bij Jolange krijg je les van gediplomeerde permanente make-up Masterdocenten vanuit professionele leslokalen. Jij krijgt de aandacht die je verdient om jouw Masterskills te ontwikkelen binnen deze 3-daagje PMU Masteropleiding voor Eyeliners, Brows & Lips. We know you can’t wait!

Wat leer je?

Deze opleiding is speciaal samengesteld voor de ervaren PMU Artist die zijn skills verder wilt ontwikkelen. We duiken direct in de most awesome PMU technieken. De Pixel-eyeliner, ook wel smudged eyeliner genoemd, komt aan bod. Hierbij wordt er middels een speciale naaldmodule niet alleen een strakke eyeliner maar ook een een schaduwtechniek toegepast. De lippen en de wenkbrauwen worden tijdens deze 3-daagse Masterclass zeker ook niet overgeslagen. Heb jij op instagram al de PMU Lip Blushing-techniek voorbij zien komen? You want it, we can do it! En jij straks ook! Als laatst brengen wij jouw PMU Hairstroke-techniek naar een next level. Van saaie platte hairstrokes naar hyperrealistische 3D-strokes met schaduweffect, geschikt voor mensen die zich als vrouw of man identificeren en alles in between! 

Fasten your seatbelt!

Can we speed it up? Ja, dat kan zeker. Een opleiding die langer duurt is namelijk niet beter, hooguit saaier en duurder. Bij Jolange opleidingen denken wij altijd mee met onze cursisten. Wij zorgen dat je in 3 weken tijd maar liefst 6 PMU Master technieken leert. Eyeliner Stardust, Eyeliner Butterfly, Lip Blushing, Lip Enlightment, Breezybrows & Boldbrows. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitale lesboeken al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan langdradige lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen, zodat je meer lesuren hebt en het maximale uit deze Allround Masterclass haalt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €65,89

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat met internationale waarde
6 Master technieken in één opleiding!
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboeken niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding, grote klassen
❌ Hoge administratiekosten