Waxen & Harsen bij mannen

Opleiding Waxen & Harsen bij mannen | Certificaat

Don’t look any futher. This is the place to be! Wij weten als geen ander dat jij op zoek bent naar een professioneel en gecertificeerde opleiding Waxen & Harsen bij mannen. Want, let’s be real, de filmpjes die voorbij komen op social media met mannen waarbij hun gezicht totaal onder de wax zit is NOT DONE! Zeer onprofessioneel als jij dit bij jouw klanten doet. Tijdens ontharingsbehandelingen met wax of hars zijn er namelijk heel wat risico’s. Zo kan jij de huid verbranden of beschadigen. Dit komt nog veel te vaak voor vooral bij mannen. Why? Dit is totaal niet nodig! Een mannenhuid heeft vaak meer haarvaatjes en zenuwuiteinden, waardoor de doorbloeding sterker is. De mannenhuid is bovendien dikker, gevoeliger en meestal ook vetter. Hierdoor heeft een mannenhuid een andere ontharingstechniek nodig dan bij een vrouwenhuid. Ready? Let’s go!

Wat leer je?

You’re going to do it all! Naast wat lichte theorie, ga jij vooral praktisch te werk met o.a. beardmapping en het uitmeten van de wenkbrauwen en baardcontouren met een voorgekleurd draad! Je gaat ook meten met een meettool en bijbehorende passer. Jij haalt hiermee the most amazing features bij jouw klanten naar boven! Easy right? Think again! Asymmetrische wenkbrauwen en baarden is niet wat jij wilt creëren en deze fouten liggen op de loer. Vervolgens ga je daadwerkelijk aan de slag met het harsen en waxen van nekharen, de baardlijncontouren, neusharen, wenkbrauwen en oorharen. And that’s not everything! Jolange gaat nog een stapje verder dan waar andere scholen stoppen! Rugharen, borstharen leer jij in no time te verwijderen. Wil je ook het intieme gedeelte met  Boyziliaan wax leren ontharen? Ook dit is mogelijk bij Jolange! We raden aan om deze opleiding te combineren met de opleiding Mannenhuid. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Need for Speed

Bij Jolange Opleidingen houden we van goede lessen op een lekker tempo. Bij ons krijg je waar voor je geld! De klassen zijn klein, zodat je echt gezien en gehoord wordt. Op naar de beste resultaten! Doordat onze gediplomeerde en enthousiaste Hars & Wax topdocenten jou alle aandacht kunnen geven, heb jij dubbel zoveel lesuren dan bij andere opleidingen. We zijn er trots op dat we dit verschil kunnen maken. De talloze tevreden cursisten die goede recensies voor ons achterlaten bevestigen dit. Are you next? 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht