Voetreflexzonemassage Basis

Opleiding Voetreflexzonemassage Basis | Certificaat

The mind and body are not separate. What affects one, affects the other. En dat is precies wat jij bij Jolange Opleidingen leert tijdens deze voetreflex opleiding. Dagen achter elkaar les krijgen met pijnlijke vingers en handen? That’s not done! Pijn beïnvloed namelijk jouw behandelingen. Je hebt ook ruimte nodig om te oefen voor jouw volgende les! Bij Jolange denken wij ook aan onze cursisten en daarom krijg jij één keer per week les. De basisopleiding voetreflexologie draait om het masseren van drukpunten in de voeten. Deze punten staan in relatie tot andere delen van het lichaam en zelfs met organen. Hierdoor ondersteun je het zelf genezend vermogen van het lichaam. Reset and heal. Na de opleiding voetreflexologie ben jij in staat om ontspannende en genezende voetmassages uit te voeren.

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer jij het behandelen van verschillende voetzones en de werking hiervan. Learn as you go. Jij gaat aan de slag met verschillende voetreflexmassage technieken om drukpunten in de voetzones te stimuleren. Zo leer jij hoe je ondersteuning en verlichting van veelvoorkomende klachten kunt bieden bij o.a.: de spijsvertering, blaas- en stoelgang problematiek, keel-, neus- en oorklachten (KNO), hoofdpijn, schouder- en nekklachten. Tevens leer je ook het opheffen van blokkades op de voetreflexzones. Jij helpt de bloedsomloop op gang te brengen waardoor je mind and body in balans brengt. Niet elke massage is hetzelfde! Jij leert het onderscheid geven van een ontspannende-, helende- en/of pijn verlichtende voetmassage, zodat jij na deze opleiding de juiste behandeling kunt toepassen.

No time for nonsense!

If you are looking for a sign, this is it. Stop met verspillen van je geld en tijd aan onnodig, ellendig lange opleidingen met saaie theorie en investeer dit verstandiger! Met slechts 2 lessen word je helemaal klaargestoomd als aanstaande holistische behandelaar. Bij Jolange Opleidingen doen wij niet aan nonsens, oefen je niet op elkaar en krijg je les in kleine groepen. Daardoor is er meer tijd voor persoonlijke aandacht en verdoe jij geen tijd aan het wachten op een andere cursist. Met maar liefst 95% praktijkuren, haal jij alles uit onze voetreflexzonemassage opleiding. Zo profiteer jij van alle kennis op het gebied van voetreflexologie. Kom maar op met dat certificaat! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding inclusief digitaal lesboek
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Leren bij een CRKBO erkende opleider
Kleine groepen, vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen gratis digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd, geen certificaat 
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht