Masterclass Beauty Apparatuur

Masterclass Beauty Apparatuur met certificaat

Wil jij jouw schoonheidssalon of huidkliniek uitbreiden met de meest geavanceerde beauty apparatuur technieken? STAY ON THIS PAGE! Jolange Opleidingen is dé voorloper op het gebied van beauty apparatuur en Energy Based Devices en tilt jouw beautysalon naar een hoger level.

Naast professionele kennis over dermatologie en apparatuurveiligheid leer jij tijdens de Masterclass Beauty Apparatuur de meest gewilde beauty apparatuur in te zetten bij huidverbeterings- en huidverjongingsbehandelingen, afslanken en huidverstrakkingsbehandelingen. Denk hierbij aan HIFU, microneedling (dermapen), EMSculpting, HydraFacial en nog veel meer technieken!

Je werkt tijdens de lessen met de hoogwaardige beauty apparatuur van groothandel Derma Codes. Zo ben je ervan verzekerd dat jij de beste en nieuwste behandelingen kunt aanbieden in jouw schoonheidssalon! Jij wilt toch zeker ook werken met de nieuwste technologieën? Na het afronden van de opleiding Masterclass Beauty apparatuur ben jij in staat om de beste behandelingen uit te voeren! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboeken inbegrepen t.w.v. €264,30
✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
95% praktijkuren!
✔ Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten
✔ Online support