Ontvang tot €1000,- korting

Meso Gun Masterclass

Opleiding Meso Gun Masterclass met certificaat

Creëer prachtige jukbeenderen zoals Angelina Jolie of volumineuze lippen zoals Kylie Jenner!
Technieken zoals ‘Lip-Flip’, de ‘Bee-Stung look’ en de ‘Russian Doll look’ komen uitgebreid aan bod tijdens deze Meso Gun Masterclass.

Daarnaast leren onze gecertificeerde docenten jou nog veel meer! Zoals het corrigeren van een haviksneus (liquid nosejob),  Meso-Hair behandelingen, correctie van afhangende mondhoeken, opvullen van de neus-lippenplooi, contourvorming en opvullen van de lippen en contourvorming van jukbeenderen en kaaklijn.
Heb jij het certificaat Meso Gun Therapie behaald en wil jij je verder specialiseren in een Meso Gun Specialist? Na deze opleiding kan jij nog complexere meso behandelingen uitvoeren en uitgroeien tot een echte Filler specialist!

Jij wilt toch ook getraind worden volgens de nieuwste trends en Meso Gun technieken? En dat alles binnen 1 dag! Doordat wij samenwerken met Filler Groothandel Derma Codes kunnen wij lesgeven met de allernieuwste fillers en serums. En natuurlijk niet te vergeten; de allerbeste Meso Gun! De enige die dikkere fillers en serums aankan! Ook krijg je het gratis theorieboek toegestuurd zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Dit scheelt een volledige lesdag! Jolange Opleidingen weet dat het volgen van een opleiding al duur genoeg is. Dus denken wij graag met je mee! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief praktijkexamen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten