Allround Schoonheidsspecialist Niv. 4

Allround Schoonheidsspecialist Niv. 4 met branchediploma

“If you know you can do better, then do better!” Dit citaat slaat volledig op onze opleiding Allround Schoonheidsspecialist Niv. 4. Deze door professionals samengestelde opleiding is dé vervolgopleiding voor Schoonheidsspecialisten Niveau 3. De professionaliteit van jouw schoonheidssalon of huidkliniek valt of staat met de ontwikkeling op jouw vakgebied. Denk hierbij aan ontwikkeling op het gebied van klantenadvies, kennis en kunde van specialisaties en succesvol ondernemen.

Wat ga je leren?

Je wordt opgeleid voor alle verplichte specialisaties om jou erkende diploma Schoonheidsspecialiste niveau 4 te behalen. Je gaat aan de slag met Acne (medisch bestudeerd). Voorafgaand van de behandeling onderzoek je de huid, bepaal je de huidtype en schat je in welke mate de acne actief is. Je bestudeert de symptomen en klachten en leert welke apparaten en medicijnen je het beste voor je klant kunt inzetten. Ook leer je de mooiste technieken voor de Medische Camouflage Therapie. Dit is een methode om ontsierde huidafwijkingen minder op te laten vallen door middel van speciale camouflage crèmes. It’s not as easy as it seems!

Lichaams- en gezichtshaartjes leer je definitief ontharen met de Diathermie- en Blendmethode. Elektrisch ontharen is onmisbaar voor een schoonheidsspecialiste, want geloof het of niet, geen enkele ontharingslaser kan lichte, rode en grijze haren definitief verwijderen.

Altijd al zelf jouw eigen crèmes, oliën en reinigingsproducten willen ontwikkelen zodat jij de behandelingen perfect aan de huid kunt aanpassen? Tijdens de Additionele Wellness behandeling-lessen ga je dit leren! Exciting, right? Maar dat is niet alles! Je gaat met Aromatherapie aan de slag om massages te geven met etherische oliën. Deze zijn geschikt voor diverse kwalen of symptomen en vormen de perfecte alternatieve geneeswijzen. Natuurlijk nemen we hierin ook de massagetechnieken zoals de Hot Stone, Bindweefsel- en Pincement, Cupping en Shiatsu mee. Tijdens de Thalasso Therapie lessen leer je over de afslankbehandelingen en het ontgiften van het lichaam. De behandelingen leer je met de nieuwste beauty apparatuur. Denk hierbij aan Microdermabrasie & Ultrasound, Iontoforese, Hot & Cold therapie, Elektrische desincrustatie en Elektrostimulatie. Ook leer je alles over de donkere huid en de mannenhuid. Hierdoor onderscheid jij jezelf van andere schoonheidsspecialisten omdat je voor elke klant een passend behandelplan kunt opstellen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learn from the best

Jolange Opleidingen schroomt zich niet om te zeggen dat wij de beste opleidingsschool zijn. Al onze erkenningen, aansluitingen en onafhankelijke eerlijke recensies liegen daar niet om. Wij werken met gemotiveerde, gespecialiseerde en gediplomeerde schoonheidsdocenten en huidtherapeuten. Na 20 jaar ervaring weten wij wel hoe er les gegeven moet worden om de beste kwaliteit te bieden. Wij kunnen jou deze opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 met erkend brancediploma in 23 lessen aanbieden! How do we do that? That’s very simple. Door les te krijgen in kleine groepen en zeker niet op elkaar te oefenen! Je oefent op modellen zodat je de volledige praktijkuren kunt benutten. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij ook de hoogste slagingspercentage. Are you in? Je kunt jouw lesboeken gelijk downloaden na jouw inschrijving, zodat jij jezelf kunt voorbereiden voordat de lessen beginnen. Op deze manier heb jij 95% praktijkles op onze betaalbare beautyschool! We will make you happy!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Incl. werkmap
Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Samenwerken met zorgverzekeraars
Aansluiten bij Anbos
Online support

Andere opleiders:

❌ Geen werkmap 
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Grote klassen 
❌ Niet samenwerken met zorgverzekeraars
❌ Niet aansluiten bij Anbos
❌ Geen online support