Meso Gun Therapie

Opleiding Meso Gun Therapie met certificaat

Learn the power off the mesogun! De meest gewilde opleiding uit ons aanbod is nog steeds de opleiding Meso Gun Therapie! Een Meso Gun is een apparaat die volledig is geautomatiseerd. Hiermee kun je fillers, serums en PPR injecteren in de huid met een zeer fijne naald. De werkzame stoffen zorgen voor verbetering van de huid. Het zorgt ervoor dat rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Tevens kun je speciale serums gebruiken om het ongewenst pigment te laten verminderen en kun je zonschade indammen. Hierdoor krijgt de huid een enorme boost en de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd.

Gelijk maar even een waarschuwing: om je hierin te specialiseren moet je echt naar een professionele gecertificeerde opleider gaan, zoals Jolange. Wij bieden de kwaliteit en knowhow die je nodig hebt. Online Tutorials en instructiefilmpjes via YouTube of TikTok zijn een no go! Vreselijke fouten zoals huidbeschadiging liggen op de loer. Dit wil jij voorkomen door een goede en kwalitatief hoogwaardige opleiding te volgen!

Wat leer je?

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Tijdens deze les ga je aan de slag met verschillende behandeltechnieken zoals: de klassieke ‘mesofill’, hydratatie behandelingen, het herstellen van de vochtarme huid, verbeteren van de rokershuid en leer je met de Meso Gun ‘skinbooster’ de zonbeschadigde huid te herstellen. Ook gaat een groot deel van de les uit naar de anti-aging behandelingen. Je leert zowel fijne lijntjes als diepe rimpels opvullen. Hierbij worden de rimpels bij de mond en ogen niet overgeslagen. Jij behandelt tijdens deze opleiding het gehele gezicht en daarbij ook de hals en decolleté. Ongewenst pigment en ouderdomsvlekken maken geen kans tegen deze krachtige en resultaatgerichte behandeling met de Meso Gun.

Tijdens deze opleiding leer je alles over de naaldkeuzes en -dieptes. We bespreken ook uitgebreid de toepassing van verschillende producten zoals ‘(non)-crosslinked hyaluronzuur’, serums, fillers en cocktails. Je komt nergens zo’n uitgebreide Meso Gun opleiding tegen zoals bij Jolange Opleidingen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Direct aan de slag

Bij Jolange Opleidingen ben je geen nummer. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefeningen en het stellen van vragen. Ook houden we de vaart erin en willen we jou zoveel mogelijk lestijd geven. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw Meso Gun lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis al kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaie lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen. Hierdoor haal jij het maximale uit deze geweldige opleiding (en uit jezelf). Na deze opleiding kun je kiezen voor de opleiding Meso Gun Masterclass. Volg deze opleiding na minimaal drie weken na het behalen van deze opleiding Meso Gun Therapie. Je hebt namelijk voldoende tijd nodig om behendig te worden met de Meso Gun. Op deze manier voorkomen we fouten en kan Jolange je klaarstomen voor expert-niveau That’s the way we roll.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis lesboek t.w.v. €48,40
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen (max. 3 cursisten) en les van gecertificeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Exclusief studiemateriaal
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht