Bindweefsel- & Pincementsmassage

Bindweefsel- & Pincementsmassage | Diploma

The sky is the limit! Tijdens de opleiding Bindweefsel- & Pincementmassage leer je alles over deze twee technieken die jouw carrière naar een hoger niveau tillen. Deze behandelingen zijn onmisbaar voor jouw beautysalon of massagepraktijk! So, let’s take the next step. Al deze massagetechnieken leren in vier lessen en jouw erkende deelcertificaat behalen? Ja, dat is mogelijk! Meer lessen zou jou alleen maar onnodig veel tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Jolange Opleidingen geeft de opleiding Bindweefsel- & Pincementmassage in kleine klassen, met persoonlijke aandacht en meer lesuren. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw digitale lesboek al downloaden en je goed inlezen. Zo hoeven we geen urenlange boring theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen, oefenen en oefenen. Learning by doing! En als kers op de taart kun je je na deze opleiding aansluiten bij de Anbos als erkend Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4.

Wat leer je?

De theorie bestaat uit onder andere uit anatomie, fysiologie en pathologie van huid-, bindweefsel en het zenuwstelsel. Daarnaast leer je alles over de absolute en relatieve contra-indicaties, de behandelzones, het maken van een anamnese, het segmentaal onderzoek en de keuze van intensiteit. Tijdens het praktijkgedeelte leer je een groot scala aan massagegrepen, waarbij de intensiteit en soort afhankelijk is van de dikte van het onderhuids bindweefsel. Deze bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van de fibroblasten en de doorbloeding van de huid. De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden in de huid worden gestimuleerd en in balans gebracht. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid zichtbaar. De massage is geschikt voor elk huidtype, ook bij een milde vorm van rosacea. Je ziet verbetering van de huid bij acne, littekens, huidveroudering, de rokershuid, de verslapte huid en rimpels. Ook zie je resultaat bij cellulite en verklevingen van het bindweefsel. You´re welcome! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Direct aan de slag

Online les krijgen in Bindweefsel- en Pincementmassage? Dit is onmogelijk en zonde van je geld en tijd. Tijdens een praktijkgerichte opleiding heb je begeleiding nodig en dat is wat jij krijgt bij Jolange Opleidingen. Tijdens jouw praktijkgerichte opleiding geven wij jou ook nog eens Online Support in onze groepsapp. Zo sta jij in direct contact met jouw medecursisten en docent. We got your back! We zorgen dat jij zo snel én zoveel mogelijk leert. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra Bindweefsel- & Pincementmassage oefening en het stellen van al jouw vragen. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitale lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk, dat is veel leuker en efficiënter dan saaie lessen over de theorie. Wij bieden maar liefst 95% praktijkuren doordat je niet op elkaar, maar op echte modellen oefent. Yes!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Professioneel certificaat
Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren
Kleine groepen, professionele docenten
Werkmap en digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €41,99
100% Betrouwbare recensies

Dit wil je niet…

❌ Geen professionele opleider
❌ Les in dagdelen, laag opleidingstempo

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Geen digitaal lesboek
❌ Onbetrouwbare recensies