Te volgen met STAP-subsidie

Nagelstylist Gel

Nagelstyling opleiding Nagelstylist Gel | Certificaat

Are you tomorrow’s nail stylist? Jij wilt gelnagels leren zetten? Dan gaan we dat regelen! We behandelen de nieuwste nageltechnieken op het gebied van gel. Je leert de nagels met gel te verstevigen, verlengen en de mooiste creaties te maken! Deze nagelstyling opleiding is zeer praktijkgericht. Dit betekent dat je veel oefent om de verschillende nageltechnieken goed in de vingers te krijgen. Na deze opleiding kan je de geleerde technieken direct in jouw salon of vanuit huis aanbieden. Naar gelnagels is nog steeds veel vraag, omdat gelnagels er natuurlijk en zeer verzorgd uitzien. Het is daarom ook een goede behandeling om toe te voegen aan jouw huidige salonaanbod.

Wat leer je?

Na het behalen van jouw certificaat kun jij de mooiste, hipste en sterkste nagels creëren. Bij Jolange Opleidingen leren wij je alles wat écht belangrijk is op het gebied van gel nagels. Je leert alles over de beste producten die jij nodig hebt bij het uitvoeren van deze nagelbehandeling. Om de nagels van je klant te kunnen opfleuren, leren wij je ook hoe je met glitter gel werkt en hoe je de mooiste creaties maakt met Nail Art. Why wait? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

High level learning

Bij particulier onderwijs ligt de lat veel hoger, en dat weet Jolange Opleidingen maar al te goed. Wij onderscheiden ons dan ook door ons uitgebreide lesprogramma en gecertificeerde docenten van het hoogte niveau. Onze recensies liegen daar ook niet om. Het is vanzelfsprekend dat je de opleiding gelnagels niet online kunt leren of bij cursussen van een paar uurtjes les per dag of avond. Je hebt begeleiding nodig van professionele gecertificeerde docenten die de nieuwste technieken beheersen. Zij zorgen ervoor dat jouw creatieve mind wordt ontwikkeld, waarna jij nailstyling creaties kunt maken die niemand anders kan. Hierdoor kun jij je onderscheiden van al jouw concurrenten. Deze opleiding volg je versneld in slechts 5 tot 9 weken en je krijgt de volledige dag of avondles, waarna je direct wordt klaargestoomd om voor jezelf te beginnen. Are you ready?!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Werken met de hoogste kwaliteit producten
Je leert meer dan alleen de basis
Professioneel certificaat
Leren op een erkend leerbedrijf
Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen

Andere opleiders:

❌ Werken met basis producten
❌ Je leert alleen de basis
❌ Geen erkend certificaat
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat