Nagelstylist Gel

Nagelstyling opleiding Nagelstylist Gel | Certificaat

Are you tomorrow’s nail stylist? Jij wilt gelnagels leren zetten? Dan gaan we dat regelen! We behandelen de nieuwste nageltechnieken op het gebied van gel. Je leert de nagels met gel te verstevigen, verlengen en de mooiste creaties te maken! Deze nagelstyling opleiding is zeer praktijkgericht. Dit betekent dat je veel oefent om de verschillende nageltechnieken goed in de vingers te krijgen. Je hebt 1x in de week les, zodat je voldoende ruimte hebt om alle nageltechnieken te perfectioneren en te oefenen voor de volgende les. Alle lessen achter elkaar volgen? Daar geloven wij niet in, je dient minimaal 5 lessen van 6 uur te volgen om een professionele nagelstylist te worden die hoge kwaliteit kan aanbieden in een nagelsalon. Na deze opleiding kan je de geleerde nagelstylingtechnieken direct in jouw nagelstudio aanbieden. De opleiding gelnagels online volgen? Dit raden wij absoluut af! Bij Jolange Opleidingen krijg je de juiste begeleiding en les van deskundige nageldocenten. 

Wat leer je?

Na het behalen van jouw nagelstyling certificaat kun jij de mooiste, hipste en sterkste gelnagels creëren. Bij Jolange Opleidingen leren wij je alles wat écht belangrijk is op het gebied van gelnagels. Je leert alles over de beste producten die jij nodig hebt bij het uitvoeren van deze nagelbehandelingen. Om de nagels van je klant te kunnen opfleuren, leren wij je ook hoe je met glittergel werkt en hoe je de mooiste creaties maakt met Nail Art. Why wait? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

High level learning

Bij particulier onderwijs ligt de lat veel hoger, en dat weet Jolange Opleidingen maar al te goed. Wij onderscheiden ons dan ook door ons uitgebreide lesprogramma en gecertificeerde docenten van het hoogte niveau. Onze recensies liegen daar ook niet om. Het is vanzelfsprekend dat je de opleiding gelnagels niet online kunt leren of bij cursussen van een paar uurtjes les per dag of avond. Je hebt begeleiding nodig van professionele gecertificeerde docenten die de nieuwste technieken beheersen. Zij zorgen ervoor dat jouw creatieve mind wordt ontwikkeld, waarna jij nailstyling creaties kunt maken die niemand anders kan. Hierdoor kun jij je onderscheiden van al jouw concurrenten. Deze opleiding volg je versneld in slechts 5 tot 9 weken en je krijgt de volledige dag of avond les, waarna je direct wordt klaargestoomd om voor jezelf te beginnen. Are you ready?!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v €30,05

Aanschaf lespakket voordelig bij Derma Codes
Professioneel Jolange certificaat
Leren op een erkend leerbedrijf
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen
❌ Geen erkend certificaat
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Leren in een nagelstudio
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat