PMU Lip Artist

Opleiding PMU Lip Artist | Erkend certificaat

Life is better in lipstick! Geef de lippen van jouw klanten een boost met een prachtige kleur die 1 tot 2 jaar blijft zitten. Het plaatsen van hoogwaardige lippigmentatie is onmisbaar in jouw PMU-salon. Net als PMU-wenkbrauwen, zijn de PMU lippen ongekend populair. De resultaten zijn verbluffend. Lipcontouren hebben vaak weinig kleur. Door deze meer pigment te geven, worden de lippen direct voller en mooier van vorm. Naast het accenturen van contouren, kun je door het plaatsen van schaduw en de juiste lipcontour, ook de lipvorm voller laten lijken. Smalle, ongelijke, scheve of onduidelijke liplijnen kun jij aan het eind van deze opleiding prachtig corrigeren. 

In deze PMU Lip Artist opleiding leren wij jou alle denkbare lipliner-technieken, inclusief full-lips, aquarel-lips en diverse shading-technieken. Jouw mogelijkheden zijn straks eindeloos!

Wat leer je?

Kleurkeuze pigment, werken volgens GGD hygiënerichtlijnen, strakke lipcontouren voortekenen, do’s en don’ts, spannen van de huid, voorkomen van uitlopen pigment, ergonomische werkhouding, voor en na foto’s maken, subtiele lipliner, contouren van de lippen, lipvergroting, aquarel-techniek, lipshading, full-lips, corrigeren van scheve liplijn, nazorg.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief werkmap & reader
✔ Online support

✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk