PMU Dermatografie

Opleiding Dermatografie | Vakdiploma

Let’s go and collect beautiful moments. Welkom bij het pareltje van Jolange Opleidingen: de opleiding Dermatografie. Het meest dankbare beroep binnen de schoonheidsbranche! Bij deze opleiding staan speciale PMU reconstructiemethodes (dermatopigmentatie) centraal. Met huidkleurige pigmenten kun je de huid camoufleren en reconstrueren. Het eindresultaat ziet er na de behandeling mooi én natuurlijk uit! De speciale permanente make-up technieken die je hiervoor gebruikt leer je allemaal tijdens deze geweldige opleiding. Grijp deze unieke kans om alle medische PMU-technieken te leren bij een hoog gewaardeerd opleidingsinstituut!

Wat leer je?

Leer om beschadigd huidweefsel met PMU te behandelen, littekens zoals striae te verbergen en verschillende huidaandoeningen te camoufleren. Help met reconstrueren van onder andere het tepelhof en schisis (hazenlip) na een herstellende operatie en maak klanten weer blij en zelfverzekerd. Daarnaast komen tijdens deze opleiding verschillende PMU-technieken aan bod voor het camoufleren van vitiligo, couperose, wijnvlekken en donkere kringen rondom de ogen.

Hoe snel is snel?

Geen ellenlange trajecten met veel theoretische lessen. Maar een inspirerend en praktijkgericht opleiding waarin jij in korte tijd wordt klaargestoomd als Medische pigmentatie specialist. De theorie krijg jij voordat de opleiding begint al in het opleidingsportaal. Zo kom jij al voorbereid naar de les. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Hoge korting bij aanschaf startpakket i.s.m. Derma Codes
Diploma van hoogwaardige kwaliteit
Diverse technieken in één opleiding!
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Geen inschrijfkosten!

Andere opleiders:

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Geen startpakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, diploma heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Hoge administratiekosten