Voetreflexzonemassage Professional

Opleiding Voetreflexzonemassage Professional | Certificaat

Jij herkent het vast wel. Dat gevoel van gierende verliefdheid. Of het gevoel van stress, knallende hoofdpijn, en zelfs algehele malaise. It’s all hormones! Hormonen helpen namelijk het regelen van verschillende lichaamsprocessen. Dat en meer leer jij tijdens onze opleiding voetreflexzonnemassage professional. De focus ligt hierbij op de verdiepingsmodule “het hormoonstel” binnen de voetreflexologie. Als alternatief geneeskundige breng jij de hormonen weer in balans en leer jij je behandeling uit te breiden tot een helende weldaadsmassage van top tot teen. Dit leer je niet zomaar. Onze voetreflexdocenten zijn internationaal getraind en gediplomeerd en leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Bij ons beland je niet in een pedicure- of massagesalon tussen de klanten om les te krijgen, maar krijg jij les van echte praktijkbehandelaars. Kies voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en betaalbare voetreflexzone opleidingen!

Wat leer je?

Just like a professional, ben jij nooit uitgeleerd. Jij hebt de smaak al te pakken en wilt meer. Geen zorgen, Jolange Opleidingen geeft gehoor aan al jouw wensen! Tijdens de voetreflexzonemassage professional opleiding leer jij de hormonen te behandelen en de verschillende werking hiervan. Jij gaat aan de slag met bewerken van de hormoonstelsel reflexen op de voeten. Jij leert het behandelen en verlichten van o.a.; burn-out, overgang, depressie, migraine, schildklier, bloedruk, diabetici en zelfs reuma gerelateerde klachten. Aan de hand van jouw anamnese en visuele voetdiagnose stel jij feilloos een persoonlijk behandelplan op en leer jij hoe je doelgericht de drukpunten kan behandelen. Hormonen zijn de baas! Jij helpt deze te ondersteunen om vervolgens het lichaam weer in balans te brengen en eventuele blokkades op te heffen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Why wait?

The future lies at your feet!  Altijd al in de alternatieve geneeskunde willen werken met een succesvolle pedicurepraktijk of massagesalon? Geen zin in jarenlange trainingen en gelijk aan de slag? Why wait? Alleen bij Jolange Opleidingen behaal jij je voetreflexzonemassage professional certificaat in maar 2 weken. Hoe we dit doen? Bij ons oefen je niet op elkaar en besteden we geen uren aan saaie theorie. Hierdoor is er meer tijd voor de praktijkuren, maar liefst 95%! Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij versnelt de opleiding kan volgen. Eerlijke praktijkuren dus. Ga voor succes en omarm je toekomst nu!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Geen administratiekosten
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Leren bij een CRKBO erkende opleider
Kleine groepen, vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Onnodige administratiekosten
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd, geen certificaat 
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht