PMU Masterclass Breezy & Boldbrows

PMU Masterclass Breezy & Boldbrows met erkend certificaat

Blijf niet achter en zorg ervoor dat jij de eerste bent met de nieuwste PMU-technieken in jouw salon! Tijdens de opleiding PMU Masterclass Breezy & Boldbrows leer je om door middel van 3D hairstrokes de ultiem natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Deze Brows zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Tijdens deze Masterclass mag jij zelf bepalen of jij met de machine wilt werken of manueel (d.m.v. Microblading). Het is maar net waar jij het beste mee kan werken en welke techniek jij naar ‘the next level’ wilt brengen. Bij Jolange Opleidingen zorgen wij voor persoonlijke begeleiding, zodat jij jouw skills naar een hoger niveau te kunt liften 

De techniek van PMU staat niet stil. Constant komen er nieuwe PMU-mesjes en naaldtechnieken in ontwikkeling en worden er nieuwe patronen gecreëerd om de natuurlijke haargroei van de wenkbrauwen perfect na te bootsen. Met Breezybrows & Boldbrows creëer jij een 3D dimensionale uitstraling met verbluffende resultaten. Jouw eindresultaten zullen ware kunstwerkjes zijn. Combineer dit met de cursus Brow Lamination en zo kun je ook direct het aanwezig wenkbrauwhaar perfect stylen. 

Door de nieuwste technieken en materialen ontstaan er prachtige natuurlijke resultaten en strakkere lijnen (wenkbrauwhaartjes effect). Maak levensechte 3D, Hairstroke met de Breezybrows en Boldbrows.    

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. werkmap en reader
✔ Incl. online ondersteuning
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ ANBOS en aansprakelijkheidsverzekering mogelijk