Chemische Peeling TCA

Opleiding Chemische Peeling TCA | Certificaat

No filter needed. Een chemische peeling is dé behandeling voor klanten met huidproblemen. Na één behandeling verdwijnen huidaandoeningen als sneeuw voor de zon en zijn filters niet meer nodig! Jolange Opleidingen is de beste opleider om je verder te specialiseren in deze mooie techniek. Bij ons leer je om op een verantwoorde manier een TCA-peeling te geven, waarbij je voor iedere klant een uniek behandelplan leert op te stellen. Dat is nodig, want iedere huid vraagt om een unieke aanpak en je bent wel bezig met chemische stoffen, dus fouten zijn not done! Onze huidspecialisten zijn de beste in hun vak en kunnen al je vragen beantwoorden. En dat alles in kleine klassen, met aandacht voor jou en jouw talent! Wil jij niet achterblijven met je aanbod? Volg dan de opleiding Chemische Peeling TCA bij Jolange Opleidingen en leer hoe je de huid van jouw klanten drastisch kunt verbeteren! Let’s shine!

Wat leer je?

Allereerst ga je aan de slag met huidanalyses, door middel van een woodlight-analyse. Op basis hiervan ga je een behandelplan opstellen waarbij je ook het behandelpercentage bepaald. Je leert de chemische analyse: de samenstelling en structuur van chemische peelings en hun verschillende toepasmogelijkheden. Zo kunnen de peelings ingezet worden voor acne, celvernieuwing, anti-aging en opfrissing. Bij de behandeling is zowel de manier van aanbrengen als het plaatsen op de huid heel belangrijk voor een goed resultaat. Je oefent tijdens de les op echte modellen, zodat je meteen ervaart hoe de behandeling aanvoelt en in zijn werk gaat. Wil je alles weten over de knowhow die je tijdens deze opleiding leert? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learn from the best

Bij Jolange Opleidingen denken we met je mee. We zorgen dat jij zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw reader al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Tijdens het praktijkgedeelte heb je continu de aandacht van onze ervaren huiddocenten. Na de opleiding kun je deze peeling als schoonheidsspecialiste met veel zekerheid uitvoeren. Zo zal elke klant stralend en onbezorgd jouw salon of praktijk verlaten!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €30,05
Geen administratiekosten
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge inschrijfkosten
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat