Medische Camouflage

Schoonheidsopleiding Medische Camouflage | Diploma

Met camouflage maak jij ongewenste verkleuringen of oppervlakteverschillen van de huid minder of zelfs onzichtbaar. Het uiterlijk speelt voor veel mensen een belangrijke rol in het sociaal contact. Medische Camouflage behandeling kan helpen om mensen meer zelfverzekerdheid te geven. Camoufleren kun je realiseren met verschillende producten en technieken.
Embrace the art of creating beauty. Want echt waar, Medische Camouflage is ware kunst! En dat is je niet zomaar aangeleerd. Er is veel geduld en training nodig om jouw client als een schilderijtje rond te laten lopen. Jij moet precies weten wat je doet om zo perfect mogelijk, met de juiste camouflage producten te werken. Je leert blijvende huidproblemen zoals o.a. hyper- en hypopigmentaties, wijnvlekken en littekens onzichtbaar te maken door middel van camoufleren.

Wat leer je?

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Tijdens de opleiding Medische Camouflage, specialiseer jij je in de kleurbereiding en mengtechnieken. Huidafwijkingen, kleurstructuren en pigmentatie van de huid komen aan bod. Onder leiding van ervaren huidexperts leer je camouflagetechnieken voor de huid met pathologische afwijkingen “ziekteleer”. Je verdiept je in de oorzaak van een ziekte en hoe de ziekte is ontstaan. And that’s not everything! Wij gaan verder waar andere Medische Camouflage opleiders stoppen! Huidanalyse, onzichtbaar maken van littekens of brandwonden en zelfs tatoeages, alles leer je op de juiste manier te camoufleren! Hyper- en hypopigmentaties worden met camouflage crème onzichtbaar gemaakt en ook de bloedvatafwijkingen op het lichaam leer jij verbergen. Wij werken volgens het richtsnoer camouflage van de Anbos. Voorlichting en adviezen geven over thuisgebruik van de camouflageproducten worden ook uitvoerig besproken in de lessen. We think off everything. Neem een kijkje bij de lesinhoud en gun jezelf deze opleiding. Meer weten over wat je leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Zie ons lesprogramma hieronder!

We want more

We horen je denken: we want more! En dat kan. Bij Jolange Opleidingen zorgen we dat jij straks een verpletterende indruk achterlaat bij jouw cliënten! No problem, we gaan ervoor. Zodat jij straks 100% het verschil gaat maken. We geven ook alle aandacht aan het verzorgen en nabehandelen bij Medische Camouflage. Na het behalen van de theorie en de praktijk examens Medische Camouflage kun jij je met een erkend diploma Schoonheidsspecialist aanmelden bij de Anbos. Jouw cliënten kunnen van de verzekering een vergoeding krijgen. Vraag de AGB-codes aan die je op jouw factuur vermeld voor erkenning voor de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren en kleine klassen
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Erkend diploma, aansluiten bij ANBOS
100% betrouwbare recensies
Niet geslaagd, Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, niet aansluiten bij ANBOS
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen diploma