Tatoeëren Fine Line Master

Opleiding Tatoeëren Fine Line Master | Certificaat

Jolange Opleidingen is dé plek voor een betaalbare opleiding tot Fine Line Tattoo Master. Wij bieden kleine klassen en de mogelijkheid om les te krijgen van professionele tattoo artiesten. Bij ons geldt het motto: we do it right or not! Laten we maar meteen in huis vallen: tijdens de Fine Line Tattoo opleiding werken we niet met permanente make-up pigmenten. Tatoeage inkt en PMU-pigmenten hebben totaal verschillende samenstellingen. Hierdoor vervagen en worden PMU Fine Line resultaten onstabiel. Onze opleiding is daarom specifiek gericht op het zetten van echte tatoeages. Dat is waar je voor komt! 

Denk goed na voordat je besluit om een tattoo-opleiding online te volgen of bij een tattoo-shop waar klanten in en uit lopen. Think Twice! Onze tattoo docenten zijn CKRBO gecertificeerd en hebben ruim 20 jaar ervaring in het geven van lessen. Onze eerlijke recensies spreken voor zich. Bij Jolange Opleidingen ben je verzekerd van een hoogwaardige opleiding tot Fine Line Tattoo Master. Wij bieden de juiste omgeving, ervaren docenten en een bewezen staat van dienst. Schrijf je nu in en zet de volgende stap naar een succesvolle carrière in de wereld van tatoeages.

Wat leer je?

Wil jij je vaardigheden als tattooartiest verfijnen en je specialiseren in het zetten van fijne lijntattoos? Dan is de Fine Line Master-opleiding tatoeëren perfect voor jou. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor ervaren tattooartiesten die hun precisie, specifieke technieken en nauwkeurige methoden willen verbeteren. In de Fine Line Master-opleiding leer je geavanceerde technieken en verfijn je je handbewegingen om fijne lijnen te zetten. Deze opleiding is niet bedoeld voor beginners; het is juist voor diegenen die al ervaring hebben en hun specialisme willen uitbreiden. Je gaat combinatietattoos plaatsen met jouw eigen specialisatie, zoals Fine Line-tattoos met Dotwork, Fine Line-tattoos met geometrische vormen, Fine Line-tattoos met waterverfeffect, of misschien ligt jouw specialisme bij realisme.

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met verschillende fijne lijntechnieken, waaronder single needle, handpoking en Wipe shading. Je leert ook hoe je zwart-grijze en kleurrijke fijne lijntattoos kunt maken. Daarnaast krijg je inzicht in de juiste naaldconfiguraties en ontdek je welke inkten het meest geschikt zijn voor het creëren van prachtige fijne lijndesigns. Je leert ook hoe je de juiste kleuren kunt mengen om de mooiste tattoo-ontwerpen te maken. Do you feel the vibes all ready?

Fasten your seat belt

Bereid je voor op de beste lessen en de snelste resultaten. Met jouw bestaande kennis van tatoeëren ben je klaar om snel vooruitgang te boeken. In slechts 4 weken, of je nu overdag of ‘s avonds lessen volgt, dompel je jezelf onder in de wereld van tatoeëren met fijne lijnen. Geen onnodige lessen of tijdverspilling. Wij houden het simpel! Onze opleiding Tatoeëren Fine Line wordt gegeven in kleine klassen, met meer aandacht en lesuren. We zorgen ervoor dat je het theoretische gedeelte zoveel mogelijk thuis kunt voorbereiden. Dit betekent dat we meer tijd hebben voor praktijkuren, maar liefst 95% van de opleidingstijd! Met deze efficiëntie zorgen we ervoor dat je de opleiding in een versneld tempo kunt doorlopen. Be ready for some speed!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Technieken van het hoogste niveau
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €64,05

Waardevol certificaat
GGD goedgekeurde lokalen, geen les vanuit shop
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Oefenen op kunsthuid & echte huid

Dit wil je niet…

❌ Basis technieken
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Je krijgt meestal geen certificaat
❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Alleen oefenen op latex