Dames Knippen

Kappersopleiding Dames Knippen | Met certificaat

Go for it. Thank us later. Want echt, je staat op het punt om de beste keuze te maken. Jij wilt leren knippen? Dan gaan we dat regelen. Gelijk even een belangrijke binnenkomer; dames knippen leer je niét in 5 dagen of 8 avonden!. Jouw lesuren zijn belangrijk, evenals de tijd die je thuis gaat oefenen om het maximale uit jouw volgende les te halen. We deliver what we promise. Bij Jolange Opleidingen krijg je les van ervaren gediplomeerde kappersdocenten op een erkende kappersacademie. Een wereld van verschil met leren knippen in een kapsalon tussen de klanten door. Liever krijg jij alle aandacht en professionele begeleiding. Dat is wat je verdient, toch? Je raakt vertrouwd met verschillende dameskapsels, van lang tot kort haar. Na onze opleiding beheers jij de allernieuwste knip- en snijtechnieken en weet jij elk kapsel prachtig te stylen en te verzorgen. Jij trots en je klanten happy.

Wat leer je?

You are going to learn it all! Na het behalen van jouw dames knippen certificaat kun jij de leukste, mooiste en hipste dames kapsels knippen. Bij Jolange Opleidingen leren wij je alles wat écht belangrijk is in het kappersvak. Natuurlijk het knippen van lang en kort haar en het snijden van het haar met een effileermes. Maar ook: trendy kapsels creëren zoals diverse boblijnen en korte, stoere dameskapsels. Tot slot leer je speciale technieken voor het wassen van de haren, klassieke hoofdmassages en het weergaloos stylen van dameskapsels. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. Check it out!

Create the best results

Bij Jolange Opleidingen houden we van goede lessen op een lekker tempo. Bij ons krijg je waar voor je geld! De klassen zijn klein, zodat je echt gezien en gehoord wordt. Op naar de beste resultaten! Doordat onze gediplomeerde en enthousiaste kappersdocenten jou alle aandacht kunnen geven, heb jij dubbel zoveel lesuren dan bij andere opleidingen. We zijn er trots op dat we dit verschil kunnen maken. De talloze tevreden cursisten die goede recensies voor ons achterlaten bevestigen dit. Are you next?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Samenwerking met groothandel Derma Codes
Erkend certificaat
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. trainingsfilms & Online Support
Je krijgt van ons…
   Digitale lesboeken, schaar & oefenhoofd t.w.v. €333,65

Dit wil je niet…

❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider, les in een kapsalon
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Excl. Online Support
❌ Geen extra digitale lesboeken & materialen