Dermaplaning

Beauty opleiding Dermaplaning met certificaat

Glowing skin! Dermaplaning is een huidverbeterende behandeling waardoor de huid weer gaat stralen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal chirurgisch mesje, die je lichtjes over de huid schraapt. De huid blijft echter wel helemaal intact en wordt niet beschadigd. Dermaplaning staat ook bekend als Dermablading of Epidermal Leveling. De behandeling verheldert de huid en vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden. Ook stimuleert het de doorbloeding. De fibroblasten worden geactiveerd om nieuw collageen en elastine in de huid aan te maken, wat resulteert in een strakkere huid. Serums en huidverzorgende crèmes worden tot 10 keer beter opgenomen. Jij kan als huidverzorgingsspecialist niet meer zonder de behandeling Dermaplaning in jouw beautysalon!

Wat leer je?

Sharpen your blades! Wij leren jou eerst de speciale spantechnieken om de huid goed te spannen. Er kan namelijk huidbeschadiging ontstaan wanneer je dit niet goed onder de knie hebt. Je gaat de behandeling uitvoeren op het gelaat waarbij je de opperhuid pijnloos schraapt met een speciaal chirurgisch mesje. Dit zorgt ervoor dat de hoornlaag verdunt en schoner wordt. Dode huidschilfers, donsharen en onzuiverheden worden van de huid verwijderd. Waar andere beautyopleiders stoppen, geven wij nog even gas bij! We leren je alles over serums, koelmaskers en alginaatmaskers. En als kers op de taart leren wij jou een gehele luxe gezichtsbehandeling uit te laten voeren. Na het behalen van het certificaat dermaplaning kan jij jezelf een echte beautyspecialist noemen. Why wait? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learn from the best

Bij Jolange Opleidingen ben jij gegarandeerd van goede lessen met een hoge snelheid. Efficiency is our middle name! Dit scheelt tijd én geld. De klassen zijn klein, zodat je echt gezien en gehoord wordt. Kom maar op met die extra skills en dat erkende certificaat! Doordat onze gediplomeerde en enthousiaste docenten jou alle aandacht kunnen geven, heb jij dubbel zoveel lesuren dan bij andere opleidingen. We zijn er trots op dat we dit verschil kunnen maken. De talloze tevreden cursisten die goede recensies voor ons achterlaten bevestigen dit. We hope to see you soon!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Niet geslaagd? Praktijk herhaal les inbegrepen
Kleine groepen met top docenten
Erkend certificaat, Jolange is CKRBO geregistreerd
Eerlijke recensie aangesloten bij Feedback Company

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Certificaat zonder waarde
❌ Recensies in eigen beheer