Voetreflexzonemassage Master

Opleiding Voetreflexzonemassage Master | Certificaat

Bij Jolange Opleidingen heb je de mogelijkheid om de Voetreflex Massage Master opleiding te volgen, waar je alles leert over het behandelen en ondersteunen van diverse klachten met behulp van voetreflexmassages. Deze uitgebreide opleiding omvat onder andere het nauwkeurig identificeren van voetreflexpunten en het begrijpen van de zeven chakra’s op de voet via visuele voetdiagnose. Daarnaast worden ook stemvorktherapie en helende, ontspannende voetmassagetechnieken behandeld.

Ben jij klaar om een ware meester te worden in voetreflexzonemassage? Dan is deze opleiding speciaal voor jou! Het is belangrijk dat je al enige kennis hebt van voetreflexzonemassage, want deze opleiding is bedoeld voor mensen die echt de diepte willen ingaan op dit gebied. Hier krijg je de kans om je expertise naar een hoger niveau te tillen en je te specialiseren in voetreflexzonemassage. Strive to be the best!

Wat leer je?

The healing power of touch! Naast de visuele voetdiagnose leer je diverse voetbehandelingen, zoals drukpuntmassage en het opheffen van blokkades met behulp van de kop & staart verbindingstechniek. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden in verschillende massagetechnieken, waaronder voetreflexzonemassage met chakra stenen, het gebruik van stemvorken op de voetreflexen, en diverse ontspannende, helende, energetische en pijnverlichtende massages.

Een essentieel onderdeel van de opleiding is de stemvorktherapie, ook wel bekend als fonoresemassage. Hiermee kun je uiteenlopende klachten en problemen behandelen, zoals emotionele, lichamelijke, hormonale, neurologische en spirituele klachten. Deze behandelingen helpen mensen om zich beter te voelen en energetisch in balans te komen. Daarnaast leer je ook hoe je ontspannende massages, helende voetmassages, energetische voetmassages en pijnverlichtende massages kunt geven. Deze technieken zijn effectief bij het behandelen van diverse aandoeningen.

Why wait?

Bij Jolange Opleidingen zijn we gepassioneerd over het aanbieden van kwalitatieve lessen op een aangenaam tempo. Wij bieden onze studenten waar voor hun geld met onze betaalbare opleiding voetreflexologie. Met kleine klassen zorgen we ervoor dat elke student de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen, wat bijdraagt aan het behalen van de beste resultaten. Onze deskundige voetreflex docenten bieden onverdeelde aandacht en meer lesuren in vergelijking met andere opleidingen. Dit onderscheidt ons van anderen en we zijn er trots op dat we dit verschil kunnen maken. Wil jij de volgende zijn die van onze expertise en kwalitatieve lessen profiteert? Choose us!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Geen administratiekosten
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Leren bij een CRKBO erkende opleider
Kleine groepen, vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Onnodige administratiekosten
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd, geen certificaat 
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht