PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows

PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows met erkend certificaat 

You can’t buy happiness, but you can go to Vegas! Deze uitspraak is er niet voor niets! Ook met de Glamour & Vegasbrows creëer jij een adembenemende wereld voor jouw klanten in bijvoorbeeld de showbiz.

Tijdens deze PMU-masterclass ga je aan de slag met de technieken Glamourbrows en Vegasbrows. We leren je twee technieken met een 1-punts naald, zoals de swiss-techniek voor fantastische wenkbrauw-effecten. Het lijkt net of de wenkbrauwen met een soft potlood/poeder zijn ingekleurd, ook wel het powderbrows-effect genoemd. Het verschil tussen Glamourbrows en Vegasbrows is dat de Glamourbrows volledig worden ingekleurd. Bij Vegasbrows plaats je eerst een outline, die je daarna pigmenteert. De wenkbrauwen worden hierdoor superstrak. Deze verschillende PMU-powdertechnieken (met ombre-techniek) kan jij dadelijk aanbieden voor jouw klanten. Creëer een softlook of superstrakke wenkbrauwen met deze geweldige masterclass!

Heb jij nog geen ervaring op het gebied van PMU Wenkbrauwen en wil je eerst de basis leren? Kijk dan bij de PMU Brow Artist of de PMU Artist Allround.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. werkmap en reader
✔ Incl. online ondersteuning
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd