Maak een keuze uit 18 erkende beauty apparatuur opleidingen

1796866_673105779398404_8649212_o.jpg

Opleiding Apparatuurkennis & Schoonheidsspecialiste Basis

Word een schoonheidsspecialiste met een diversiteit aan specialisaties met de allernieuwste beauty apparatuur. Praktijkgerichte opleiding op mbo 4 niveau. Duur 8 weken. Certificaat. Werken als bedrijfsleider / zelfstandig.

Opleiding Apparatuurkennis Schoonheidsspecialiste

Je bent een schoonheidsspecialsite en wil graag met huid verbeterende apparatuur werken, en dan is deze uitgebreide opleiding met een diversiteit aan beauty apparatuur een must voor jou! Jolange-opleidingen in Rotterdam

Opleiding Microdermabrasie & Ultrasoon

Een beautysalon zonder een microdermabrasie, is haast niet meer voortestellen. Jolange-opleidingen in Rotterdam geeft deze unieke opleiding met microdermabrasie & ultrasoon met uiteraard de beste resultaten.

Opleiding Thermo Coagulatie

Jolange-opleidingen in Rotterdam bied een diversiteit aan opleidingen in schoonheidsspecialsite. (medische) pedicure, permanente make-up, visagie, kappersopleidingen. Onze docenten zijn certificeert.

Opleiding HIFU Anti-aging

Opleiding HIFU (high intentisy focused ultrasound) lifting facelift zonder operatie, fillers of Botox. Vanaf de 2e maand en zal minimaal 1 tot 2 jaar daarna zichtbaar blijven.

Opleiding Huidverbetering RF en/of Thermage

Jolange- opleidingen biedt opleidingen en cursussen met certificaat of een branche diploma, heb je geen idee wat voor jou het beste is. Maak een afspraak en praat met onze deskundige voor jou toekomst.

Opleiding RF Fractional "Pixels"

Rimpels verdwijnen zonder operatie, chirurgie en injecties met een snelle hersteltijd na de behandeling. Op zoek naar de juiste opleiding in hair, beauty of wellness. Jolange-opleidingen in R.dam.

Opleiding Cavitation Afslanktherapie

Body contouren, antie –aging , afslanken zonder dat de klant iets hoeft te doen wie wil dat nou niet. Maar wat is nou cavitatie eigenlijk? Welke schade kan je veroorzaken, hoe bereik je beste resultaten.

Opleiding Cryolipolyse

Jolange-opleidingen geeft de opleiding Cryolipolyse in Rotterdam de nieuwste technologie op het gebied van afslanken voor definitief verwijderen van de vetcellen. Door onderkoelen ( bevriezen) van de vetcellen.

Opleiding Multi Body Shaping & Anti-aging

Opleiding combinatie van RF, LED, vacuüm met massage roller en de 940nm laser. Is alleen bij Jolange-opleidingen in Rotterdam te volgen. Heb je een ander body schaping apparaat ook dat is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Opleiding Infrawrap & Spierstimulatie

Opleiding infrawrap in combinatie met elektrokinesie, de behandelingen voor lichamelijke aandoeningen of de ideale uitkomst voor vrouwen & mannen die niet kunnen of willen trainen.

Opleiding Elektrisch Ontharen *

Specialisatie elektrisch ontharen deze opleiding is alleen de te volgen als je een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste bent. Voor diverse specialisatie schoonheidsspecialsite kijk bij kopje schoonheidsspecialiste.

Opleiding IPL & RF

Alles weten over een SHR- IPL - RF dat kan bij Jolange-opleidingen in Rotterdam. De grootste opleider in lasers / IPl / huidverbetering/ huidverjonging apparatuur.

Opleiding Q Switch ND Yag Laser

Q switch YAG Laser geschikt voor huidverjonging, huidverbetering, huidaandoeningen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken het verwijderen van tattoos, couperose, schimmelnagels, wijnvlekken grove poriën en acne. Volg een opleiding Q switch YAG Laser bij een Er…

Opleiding Meso Gun Therapie

Een behandeling door middel van een injectie (meso gun) is eenvoudig. Gelet op de schade die kan ontstaan door ondeskundig handelen, stimuleert Jolange- opleiding in Rotterdam om een opleiding meso gun.

Opleiding Meso Gun Masterclass

Je hebt de opleiding Meso gun Therapie gevolgd en je wilt je verder specialiseren hierin. Dan is deze Meso gun Masterclass geschikt voor jou!

Opleiding Micronaaldtherapie & Dermaroller

Wil je huidverbeterende en/of huidverjongende behandelingen geven, maar geen hoge investeringskosten? Dan is de opleiding micronaaldtherapie bij Jolange opleidingen in Rotterdam echt iets voor jou! Onder begeleiding van ervaren en praktijkgerichte docente…

Opleiding Nooit meer epileren

Altijd de perfecte wenkbrauw hebben, nooit meer de bovenlip te hoeven harsen. Bij de opleiding nooit meer epileren leer je alle mogelijkheden van het permanent ontharen!

Opleiding Plasma Lift "Fibroblasting"

De Plasma Lift is een Ionic Lift Plasma-Generator die atmosferische lucht tussen de huidplooien ioniseert. Hierdoor staat er een plasmawolk. Overtollige huid wordt door de plasmawolk pijnvrij en op een gecontroleerde wijze verwijderd. Hiermee worden een n…

Opleiding Plasma Lift "Fibroblasting" Masterclass

Tijdens deze vervolgopleiding op de Plasma Lift, leer je de gevorderde technieken! Heb jij de basis opleiding afgerond? Dan is deze masterclass en must voor jou!

Opleiding Diode Laser Lichaamsontharing

De diode laser is effectiever dan een ipl dankzij het hoge energie vermogen welke een breder bereik in golflengtes heeft en de dieper liggende haarwortels vernietigd.