OPLEIDING DERMAPLANING MET CERTIFICAAT

Dermaplaning oftewel Dermablading of Epidermal Leveling genoemd, is een behandeling van het schaven van de opperhuid door middel van een speciaal chirurgisch mesje.

Op nauwkeurige wijze wordt het mesje over de huid heen gehaald. Het zorgt ervoor dat de hoornlaag verdunt en opgeschoond wordt. Dode huidschilfers, donsharen en onzuiverheden worden van de huid verwijdert. De behandeling zorgt voor een verheldering van de huid, verminderd fijne lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden. De peeling behandeling zorgt ervoor dat de doorbloeding krachtig gestimuleerd wordt. De fibroblasten worden geactiveerd om nieuw collageen en elastine in de huid aan te maken, wat resulteert in een strakkere huid. Serums en huidverzorgende crèmes worden 10 keer beter opgenomen door de huid. Jij kan als huidverzorgingsspecialist niet meer zonder de behandeling dermaplaning in jouw beautysalon!

Inhoud beauty opleiding Dermaplaning

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse

 • Techniek dermaplaning
 • Spantechnieken
 • Huidbeschadiging voorkomen
 • Gezicht behandelingen uitvoeren o.a: luxe en basis
 • Serums toepassen
 • Reinigingstechnieken
 • Fruitzuur peeling
 • Gezichtsmaskers
 • Huidaandoeningen behandelen
 • Veel haargroei/donshaartjes verwijderen
 • Problemen en fouten voorkomen

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, Arbo en Milieu
 • Communiceren en adviseren

Op zoek naar professionele producten? Bezoek dan groothandel Derma Codes.

Jolange Opleidingen is een erkend instituut, aangesloten bij diverse instanties!

Kleine groepen vanaf 4 t/m 8 cursisten

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 1 uur

Circa 1 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 8 uur

Circa 8 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

10 juli,
2 september of
5 november

12 augustus,
26 september of
28 oktober

Kosten vrije instroom:

 €275,-

 €275,-

Kosten vaste startdata:

 €150,-

 €150,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig
 

OPLEIDING DERMAPLANING MET CERTIFICAAT

Voor wie is de opleiding Dermaplaning
Voor iedereen vanaf 16 jaar 

Modellen

Voor de opleiding dien je zelf twee modellen mee te nemen. Jolange Opleidingen heeft eventueel een modellenlijst beschikbaar als je hier behoefte aan hebt.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terugkomen voor een kosteloze les.

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks

 • Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
 • Avondopleiding: maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een micronaald opleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Naast het leren werken met de micronaald kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haar, wellness en beauty. Na het volgen van een van onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze micronaaldtherapie opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv.:

Omschrijving opleiding Dermaplaning

Dermaplaning bestaat al meer dan 40 jaar. Deze behandeling kan je ongeveer vergelijken met een microdermabrasie behandeling. Je bereidt de huid voor op een snelle en efficiënte manier voor een peeling, bb glow, serums en huidverzorgingsproducten. De behandeling is ook zeer geschikt voor het verminderen van een vale huid (rokershuid), slechte doorbloeding, verdikte huidstructuur, pigmentvlekken, fijne lijntjes, een slechte bloedcirculatie, donsharen, overmatige haargroei, acne littekens en onzuiverheden.

Dermaplaning is niet meer weg te denken in jouw beautykliniek. Door het toepassen van deze extra behandeling op het gelaat heeft de klant veel beter resultaat, ze voelt het en ze ziet het gelijk! De serums en gezichtsverzorgingsproducten kunnen tot 10 keer beter in de huid dringen. Ook alle cellen in de huid worden geactiveerd waardoor de huid strakker en stralender wordt. Jouw klant komt om de 4 tot 8 weken terug voor een herhaal behandeling. Zo zorg jij ervoor dat jouw omzet aanzienlijk wordt verhoogd. Je leert tijdens de opleiding een complete gelaatsbehandeling dermaplaning te geven. Na afloop van de opleiding ben jij in staat om deze behandeling uit te voeren in jouw salon, met jou erkend Jolange certificaat dermaplaning.

Volg jouw opleiding dermaplaning bij een erkend opleidingsinstituut, want fouten en huidbeschadigingen zijn zo gemaakt! Jolange opleidingen voldoet aan alle eisen en is CRKBO geregistreerd.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure