Allround Voetreflexzonemassage

Opleiding Allround Voetreflexzonemassage | Vakdiploma

Like a rising star in één keer door naar de top? Jolange Opleidingen biedt als enige de meest gewilde opleiding op het gebied van alternatieve geneeskunde in slechts zes lesdagen met zeven verschillende massages! Onze Allround Voetreflexzonemassage opleiding is de meest gewilde opleiding onder pedicures en massagetherapeuten. Door middel van het bewerken van drukpunten op de voeten leer jij verschillende gezondheidsklachten te behandelen bij jong en oud!

Onze voetreflexdocenten zijn internationaal getraind en gediplomeerd om les te geven. Bij ons beland je dus niet in een pedicure- of massagesalon tussen de klanten om les te krijgen, maar krijg jij les van echte praktijkbehandelaars. Kies voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en betaalbare opleidingen! Jolange Opleidingen is een vakkundig leerbedrijf en CRKBO-geregistreerd.

Wat leer je?

Tijdens deze holistische opleiding Voetreflexzonemassage leer jij door middel van reflexpunten, verschillende klachten te behandelen met een helende voetmassage. Denk hierbij aan; de spijsvertering, zwangerschap, emotionele-, lichamelijke-, hormonale-, neurologische- en zelfs spirituele klachten. Jij leert ook het opheffen van blokkades en in het in balans brengen van lichaam en geest met een energetische massage ”kop & staart’’ verbinding.

Bij Jolange Opleidingen gaan wij verder waar andere pedicure scholen stoppen. Jij leert de voetmassage met de 7 chakra’s op de voet te vinden en de drukpunten te behandelen door middel van chakra stenen. Met de stemvork therapie (Fonoforese massage) leer jij met verschillende stemvorken de diep gelegen zenuwpunten te bereiken, waardoor jij intensievere behandelingen kunt uitvoeren. But thats not all! Ontspannende en helende voetmassage, pijn verlichtende massage en de Energetische massage komen ook aan bod. Dat is pas écht “Allround”! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Faster than light

In no-time word jij opgeleid tot allround holistische behandelaar op het gebied van voetreflexologie. Bij ons verspil jij jouw precious time and money niet aan onnodige theorie. Ja, ja, jij gaat sneller dan het licht! Al die voetreflexbehandelingen in 6  lesdagen en mijn erkende vakdiploma behalen? Ja, dat heb je goed gelezen! Laat je niet voor de gek houden! Meer lessen gaat jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer persoonlijke aandacht en meer lesuren. Dat scheelt enorm veel tijd. Zo hoeven we geen urenlange saaie theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen, oefenen, oefenen. Learn while you practice! Jolange Opleidingen maakt waar wat ze belooft! Hier durven we voor te staan met meer dan 20 jaar ervaring. Onze eerlijke recensies liegen hier ook niet om.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding inclusief Digitaal lesboek
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Leren bij een CRKBO erkende opleider
Kleine groepen, vakbekwame docenten
Persoonlijke begeleiding middels online support

Dit wil je niet…

❌ Geen gratis digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd, geen certificaat 
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht
❌ Geen persoonlijke begeleiding