PMU Masterclass Lipblushing

Opleiding PMU Masterclass Lipblushing met erkend certificaat

De PMU Masterclass Lipblushing is perfect voor het optimaliseren en ontwikkelen van jouw huidige PMU Lip behandelingen. Heb jij al een basis in Lip Pigmentatie, maar wil jij Master worden en een perfecte Lipblush creëren, dat leer je alleen bij het CRKBO geregistreerd instituut; Jolange Opleidingen. Onze vakbekwame PMU-docenten begeleiden jou in het hele leerproces. Hierdoor kan je na de opleiding met veel zelfverzekerdheid de mooiste lippen creëren! Zorg dat je als PMU Specialist altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en plan vandaag nog jouw Masterclass in!

Tijdens deze opleiding leer je om subtiele en bijna onzichtbare aanpassingen te maken aan de lipvorm en de lipkleur door de allernieuwste techniek en implantatiemethode te gebruiken; de Swish-techniek. Deze techniek is de allernieuwste methode op het gebied van Lippigmentatie waarin je in een snelle pixelbeweging het pigment op prachtige wijze in de lippen krijgt. Het vergroot de lippen optisch en geeft ze direct meer definitie en kleur. Het kan echt een alternatief zijn voor lipfillers. 

Na deze Masterclass ben jij in staat om de lipcontouren van je klant opnieuw te definiëren met een prachtige Lipblush behandeling; de meest populaire PMU Lip behandeling van dit moment. Take it to the next level!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. werkmap en reader
✔ Incl. online ondersteuning
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ ANBOS en aansprakelijkheidsverzekering mogelijk