Risicovoet

Pedicure opleiding Risicovoet met erkend deelcertificaat

Je bent een erkende pedicure en jij wilt graag jouw kennis vergroten en of jouw KPR punten behalen of je op jouw eigen tempo losse modules volgen om een erkende medische pedicure niv 4 te worden. Dat is allemaal mogelijk bij Jolange opleidingen!

Tijdens de pedicure opleiding Risicovoet vergroot je jouw kennis van verschillende voetbehandeltechnieken. Risicovoet is onderverdeeld in Diabetische voet, Reumatische voet en overige Risico voet.

Als je de opleiding Risicovoet succesvol afrondt, dan ontvang je een bewijs van bekwaamheid. Hiermee mag jij je inschrijven bij het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures) van ProCERT voor een periode van drie jaar. Daarmee ben je zichtbaar voor diverse zorgverzekeraars. Je wordt dan geregistreerd als medische pedicure in opleiding (voorheen: Risicovoet). De meeste voetbehandelingen worden dan (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Tijdens de pedicure opleiding Risicovoet vergroot je jouw kennis van verschillende voetbehandeltechnieken. Alleen geregistreerde pedicures DV/RV+ mogen specialistische voetbehandelingen uitvoeren bij diabetes- en reumapatiënten en andere risicovoeten. De module Risicovoet is een verplicht onderdeel van het branchediploma Medische Pedicure.

Om het branchediploma Medische Pedicure te halen, dien je binnen drie jaar ook de modules Specialistische Technieken en Ondernemersvaardigheden Niveau 4 af te ronden. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van een medische pedicure aan hun klanten. Hierdoor groeit de vraag naar medische pedicures nog steeds. Wil jij je specialiseren op medisch gebied en je behandelingenaanbod uitbreiden? Haal dan het branchediploma Medische Pedicure!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

KRP punten in aanvraag bij domein voetzorg

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Erkend deelcertificaat
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO en ProCERT geregistreerd