Maak een keuze uit 11 erkende massage opleidingen

Wellness Massage Opleiding

Wat een uitgebreide massage opleiding, zoveel verschillende massages technieken. Je kan je zelf met oprecht een allround masseur / masseuse noemen na afronding van deze opleiding allround massage met een erkend vakdiploma!.

Klassieke Massage Opleiding

Jolange- opleidingen biedt opleidingen en cursussen met certificaat of een branche diploma, heb je geen idee wat voor jou het beste is. Maak een afspraak en praat met onze deskundige voor jou toekomst.

Energetische Massage Opleiding

Jolange-opleidingen professionele begeleiding in opleidingen en cursussen in schoonheidsspecialsite, pedicure, visagie, permanente make-up, nagelstyling, kappersopleidingen.

Ayurvedische Massage Opleiding

Ayurveda kent veel verschillende soorten massage behandelingen voor fysieke of mentale klachten. Jij bent gek van masseren en mensen helpen, dan is deze ayurvedische massage opleiding geschikt voor jou.

Hot Stone Massage Opleiding

Je bent een masseur of masseuse of bent werkzaam in lichamelijke verzorging en je wilt je verder om in jou massage praktijk meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding massages met warme stenen perfect voor jouw!

Kruidenstempel Massage Opleiding

Jolange-opleiding in Rotterdam de specialist op het gebied van massages opleidingen. Onze ervaren massage docenten, volgen jaarlijks massages trainingen om zo de nieuwste massage grepen leren.

Bindweefsel & Cuppingmassage Opleiding

Jolange- opleidingen in R’dam de grootse van de Benelux met meer dan 125 professionele opleidingen in schoonheidsspecialiste, pedicure, permanente make-up kappersopleidingen

Compressietherapie & Spierstimulatie opleiding

Spierversteviging & Infrarood bodywrap opleiding: Een perfecte ondersteunende behandeling bij afvallen voor benen, billen en buik. Lees meer op deze pagina...

Voetreflexzonemassage Opleiding

Deze unieke voetbehandeling zorgt ervoor dat veel klachten, die te wijten zijn aan slechtwerkende organen of lichaamsweefsels, preventief kunnen worden behandeld. De organen, zenuwen en klieren van het menselijk lichaam zijn namelijk verbonden met reflexg…

Medical tapen & bandageren Opleiding

Een aanvulling als jij als masseur massage geeft, door goede adviezen, tapen en bandageren kan een blessure worden voorkomen, of helpen te verlichten. Kies voor een erkende opleider Jolange-opleidingen.

Aromatherapie Wellness Opleiding

Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Bij aromatherapie worden geuren ingezet vanwege hun werking op lichaam en geest.