Beroemdheden & Beautytrends in 2024

Blog foto-Beautytrends 2024

“Beauty is power, and a smile is its sword” – Marilyn Monroe. Beroemdheden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij schoonheidstrends. Of het nu gaat om op de rode loper flaneren, op de socials schitteren of gewoon in het dagelijks leven: hun invloed is overal. In deze blog maken we een reis door de vijf hottest beautytrends van beroemdheden.


 
Trend #1: Gender Fluid Beauty

Deze trend omarmt de idee dat beauty niet gebonden is aan geslacht en dat iedereen, ongeacht hun gender, hun unieke zelf mag uitdrukken. Genderneutrale make-up, haarstijlen en verzorging worden omarmd door iconen zoals Billy Porter en Harry Styles. De boodschap is duidelijk: schoonheid is uniek en kent geen grenzen of oordelen.

FOTO 1-Gender fluid-Blog

 

Trend #2: Bold Lip Statement

Lippen worden ware kunstwerken met gedurfde kleuren en unieke ontwerpen. Beroemdheden zoals Rihanna en Jason Momoa laten de wereld zien dat lippenstift niet alleen een accessoire is, maar een expressiemiddel dat kracht en persoonlijkheid uitstraalt. Bold lips zijn de perfecte aanvulling op je dagelijkse make-uproutine. Ze kunnen een eenvoudige look direct transformeren en een statement maken zonder dat je veel moeite hoeft te doen.

FOTO 2- bold lip-Blog

 
Trend #3: Natural Textured Hair

In een wereld waar zelfexpressie en individualiteit steeds meer worden omarmd, is er nog een beautytrend die de harten verovert en een krachtige boodschap van zelfliefde verspreidt: natural hair. De trend van het accepteren van de natuurlijke haarstructuren heeft de schoonheidswereld veroverd en viert de diversiteit van haartypes. Ook in 2024 omarmen beroemdheden hun natuurlijke haartexturen. Van krullend tot golvend en recht haar: het draait allemaal om eigenheid. Sterren zoals Lupita Nyong’o en Zendaya laten zien dat het omarmen van je natuurlijke haar een krachtige uiting van zelfliefde is.

FOTO3-Haar-Blog

 
Trend #4: Coloured eyeliner

Gekleurde eyeliner biedt een unieke manier om jezelf uit te drukken. Waar zwarte eyeliner vaak wordt geassocieerd met klassieke elegantie, geven levendige kleuren juist een speels en creatief effect. Het is een kans om je persoonlijkheid te laten stralen en je creativiteit te uiten. Tijdens Coachella ging Hailey Bieber je al voor met een gele eyeliner, terwijl ze de rest van haar look subtiel hield.

FOTO4- Eyeliner-Blog

 

Trend #5: Chocolate Nails

Cacaokleuren zijn belangrijk voor je nagels in 2024. Melkchocolade is een veelzijdige, nude tint die goed past bij je favoriete haar- en make-uplooks. Maar ook andere chocoladekleuren zijn helemaal hot: of het nu diep donkerbruin (puur) of warm karamelbruin is, ze voegen een vleugje luxe toe aan je nagels. Sofia Richies is al in 2023 met deze trend gestart en wordt regelmatig met de mooiste chocoladenagels gespot.

FOTO5-Nagels-Blog

 

Become a beauty pro yourself!

Wil jij leren hoe je deze trends zelf kunt creëren? Trends zoals de Bold Lips en Coloured Eyeliner leer je tijdens de Opleidingen Make-up Artist bij Jolange Opleidingen. En je leert nog zoveel meer! Je leert alle kneepjes van het visagie-vak, zoals bruidsmake-up, Avantgarde make-up en je gaat zelfs aan de slag met Oosterse make-up. Awesome, right?
Wil je juist aan de slag met nagels? Ook dan zit je bij ons goed! Met maar liefst 7 verschillende nagelstylist-opleidingen kun je echt alle kanten op. Van Acryl– tot Gelnagels en van Marmer Nail Art tot Babyboom Nagels; bij Jolange Opleidingen leer je het allemaal!

Deel dit bericht: