GRATIS pedicuremotor bij je pedicure opleiding: Tijdelijke actie!

Pedicure is about making feet fabulous. Heb je er ooit aan gedacht om pedicure te worden? Of ben je al een beautylover die zijn vaardigheden nog verder wil uitbreiden? Nou, dan hebben we goed nieuws: Jolange Opleidingen heeft momenteel een super toffe actie die je niet wilt missen!


 
What´s the deal?

Voor een beperkte tijd biedt Jolange Opleidingen jou een GRATIS pedicuremotor ter waarde van €543,- aan, bij inschrijving voor de opleiding Pedicure Versneld Niveau 3! Dit betekent dat wanneer je je inschrijft voor onze pedicure opleiding, je niet alleen de vaardigheden leert die nodig zijn om een professionele pedicure te worden, maar je ontvangt ook een hoogwaardige pedicuremotor helemaal gratis en voor niets!

 

Skills for the future

Waarom zou je een pedicure opleiding willen volgen? Nou, pedicures zijn super populair tegenwoordig. Mensen besteden steeds meer aandacht aan zelfverzorging en uiterlijke verzorging, dus de vraag naar pedicures blijft maar stijgen. Door een pedicure opleiding te volgen, kun je een waardevolle vaardigheid ontwikkelen die je helpt bij het opbouwen van een succesvolle carrière.

Learn all about feet

Onze ervaren docenten zullen je begeleiden tijdens je leerproces en je voorbereiden op het werken in deze boeiende sector. Je leert alle ins & outs van het vak: van voet anatomie en nagelverzorging tot het behandelen van huidproblemen aan de voeten en zelfs massage technieken. Je gaat aan de slag met het aanpakken van alle soorten voetklachten en nagelproblemen, het maken en analyseren van blauwdrukken van de voeten en het werken met hoogwaardige pedicure frezenapparatuur. Na het volgen van deze versnelde opleiding kun jij alle voetbehandelingen zelfverzekerd uitvoeren en kan jij aan de slag als professioneel Pedicure. En je kunt je aansluiten bij ProVoet en verder leren voor het erkende Medische Pedicure diploma. Je kunt dus alle kanten op!

 

Waarom deze actie?  

Omdat we weten dat een opleiding volgen best wat inspanning kost, zowel qua tijd als geld, willen we jou dat extra duwtje in de rug geven met een topkwaliteit pedicuremotor. Thuis oefenen wordt zo een fluitje van een cent! We’ve got your back.

 

Meedoen?  

Hoe kun je hiervan profiteren? Simpel! Klik op de knop Inschrijven en wij loodsen je door het inschrijfproces. Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan staat ons team altijd klaar om je te helpen!

 

Don’t wait too long

Deze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang om je droomcarrière in de beauty industrie te beginnen of uit te breiden. Dit is jouw kans om een nieuwe carrière te beginnen of je bestaande vaardigheden uit te breiden met een fantastisch extraatje – een gratis pedicuremotor! We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Jolange Opleidingen en je te helpen bij het realiseren van je pedicuredromen! See you soon!?

Deel dit bericht: