Wallen en donkere kringen – wat kun je er tegen doen?

Donkere Kringen-Blog-Foto

Let’s be honest: we hebben allemaal wel eens van die dagen waarop we wakker worden met wallen en donkere kringen onder onze ogen. Been there, done that, right? Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen om die vermoeide blik te verbergen en je zelfvertrouwen een boost te geven: PMU camouflage!


 
Hoe kom je aan wallen of donkere kringen?

Voordat we over gaan op de aanpak tegen wallen en kringen, laten we eerst eens kijken waar die vervelende dingen vandaan komen. Want als je ouders of grootouders ook gezegend zijn met wallen, dan is de kans groot dat jij ze ook hebt. Thanks, fam! Ook kan te weinig slaap ervoor zorgen dat vocht zich ophoopt onder je ogen en je bloedvaten een feestje gaan bouwen, waardoor die donkere kringen verschijnen.
Daarnaast is stress is ook niet onze grootste vriend. Te veel stress kan ervoor zorgen dat je eruitziet alsof je een nacht hebt doorgehaald, zelfs als dat niet het geval is. And last but not least, het ouder worden van je huid zorgt dat de huid onder je ogen wat minder elastisch is en kan vetweefsel kan slinken, waardoor die wallen nog meer opvallen.
Maar gelukkig zijn er manieren om ermee om te gaan en die vermoeide blik te verbergen. Let’s do this!

 

PMU Camouflage

PMU (oftwel Permanente Make-Up) Camouflage is een speciale techniek waarbij pigmenten in je huid worden gebracht om de boel te verdoezelen. Denk aan wallen, donkere kringen, littekens; you name it. Door deze pigmenten zorgvuldig aan te brengen, kan de huid onder de ogen worden opgehelderd en egaler worden gemaakt, waardoor de wallen en donkere kringen minder opvallen.

Voordelen PMU Camouflage voor Wallen en Donkere Kringen

Year in, year out: Nooit meer die struggle met concealer die halverwege de dag alweer verdwenen is. Met PMU camouflage ben je good to go voor een paar jaar!
Natural look: Geen zorgen over een onnatuurlijke look. Bij PMU camouflage wordt er gebruik gemaakt van speciale pigmenten die perfect matchen met je huidskleur.
Hello, extra vrije tijd: Geen gedoe meer met het aanbrengen van concealer. Met PMU camouflage heb je die extra tijd over voor andere leuke dingen!

 

Opleiding PMU Camouflage

Wist je dat Jolange Opleidingen momenteel de enige opleider is met de juiste kennis heeft om deze opleiding aan te bieden? Met de opleiding PMU Camouflage Donkere Kringen bied jij de mogelijkheid om klanten permanent te laten afrekenen met hun vermoeide, onuitgeslapen blik. Na deze opleiding kun jij de perfecte permanente concealer plaatsen door middel van een unieke pigmenteer-techniek, in combinatie met de camouflage-pigmenten van Derma Codes. Say bye bye to dark circles!

Deel dit bericht: