Summer is coming – Hoe krijg je een strak lichaam zonder sporten?

Blog-foto-summerbody

Hello, summer body! Sporten is niet voor iedereen dé manier om in shape te komen. Gelukkig zijn er andere manieren om wel dat strakke lijf te krijgen, zonder jezelf urenlang in de sportschool af te matten. Hoe dan?! In deze blog lees je over de vijf manieren waarop je een strakker lichaam kunt krijgen door middel van speciale beautybehandelingen.


 
#1 Cryolipolyse

Met deze revolutionaire behandeling worden plaatselijke vetcellen bevroren, waardoor ze afsterven en daarmee ook het ongewenste vet. Na de behandeling worden de dode vetcellen geleidelijk en op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Het is als het ware een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en daarom de perfecte behandeling voor klanten die niet onder het mes willen, maar wel plaatselijk minder vet willen. De behandeling duurt een aantal minuten, afhankelijk van de dikte van de vetlaag en het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 6 tot 11 weken. Sounds good, right?
Wil je meer weten over Cryolipolyse of wil je deze behandeling zelf aanbieden bij je klanten? Volg dan de opleiding Cryolipolyse bij Jolange opleidingen en je leert binnen no-time hoe je deze grensverleggende behandeling geeft!

 

#2 Cavitatie Afslanktherapie

Cavitatie is dé afslanktherapie die voor iedereen geschikt is en het is een zeer doeltreffende manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Bij cavitatie worden laagfrequente ultrasone geluidsgolven gebruikt die doordringen in de vetlaag. Door de trillingen van de geluidsgolven komen vetophopingen in beweging. Uiteindelijk maakt het ultrageluid de vetcellen kapot. Door vervolgens een cuppingmassage te geven, worden de beschadigde vetcellen gestimuleerd om het lichaam te verlaten.
Wil jij graag deze non-chirurgische afslankbehandeling aanbieden in jouw schoonheidssalon of afslankkliniek? Volg dan de opleiding Cavitatie Afslanktherapie bij Jolange Opleidingen. Wij bieden jou een geweldige praktijkgerichte opleiding in slechts één dag!

#3 Elektromagnetic Sculpting

Kom in shape, zonder sporten én zonder operatie. Elektromagnetische sculpting, ook bekend als elektromagnetische spierstimulatie (EMS), is een moderne technologie die gebruik maakt van elektromagnetische golven om spiercontracties te stimuleren en vet te verminderen. Tijdens deze spiercontracties verbruiken de spieren veel vet en wordt het lichaamsvet afgebroken. De spieren gaan reageren op de sterke contracties en worden hierdoor dikker en steviger. Het resultaat: sterkere spieren en een strakker lichaam! Klinkt als een behandeling die jij ook wel zo willen geven? Dat kan! De opleiding Elektromagnetic Sculpting Body Contouring bij Jolange Opleidingen leert jou alles dat je wil weten over deze vooruitstrevende behandeling. En dat ook nog eens voor 95% praktijkgericht: je leert dus vooral door te doen en niet door te lezen!

 

#4 Infrawrap & Spierstimulatie

De infrawrap & spierstimulatie is een supernieuwe combinatie die je echt wil aanbieden in jouw salon! De infrawrap verwarmt met infraroodenergie het lichaam van binnenuit. Dit verhoogt de stofwisseling en zorgt ervoor dat de vetcellen vetzuren vrijgeven. Ook gaat de klant transpireren, waardoor het lichaam de afvalstoffen sneller afvoert. Bij elektrische spierstimulatie train je de spieren, door middel van elektrische pulsen. De spierstimulatie behandeling staat gelijk aan een paar uur trainen in de sportschool!
Dus, waar wacht je op!? Na het volgen van de opleiding Infrawrap & Spierstimulatie bij Jolange Opleidingen kunnen jouw klanten afscheid nemen van cellulite, ongewenst vet en een slappe huid!

#5 Bodycontouring

Bodycontouring, oftwel endermologie, is een niet-invasieve behandelingsmethode die gebruik maakt van gecontroleerde mechanische rollende en zuigende handstukken om de huid en het onderliggende weefsel te manipuleren. Het doel is om de doorbloeding te stimuleren, de collageenproductie te verhogen en het lichaam te verstrakken.
Als je op zoek bent naar een ontspannende en effectieve behandeling om klanten met cellulite, lipoedeem of bindweefselproblemen te helpen, volg dan de opleiding Bodycontouring bij Jolange Opleidingen. Je leert hier de behandeling uit te voeren met een Vacuüm Slimming machine, ook wel een LPG of Multi Body Shaping apparaat genoemd. Je gaat hiermee aan de slag voor afslankbehandelingen en huidverstrakking van de billen, buik, benen, armen en love handles. Jouw klanten gaan je zo enorm dankbaar zijn!  

Deel dit bericht: