Ultieme winteropleidingen bij Jolange Opleidingen

blog winteropleidingen

Bye bye summer and hello winter! Ja, it’s official: het is koud, nat en sneller donker; de herfst is weer begonnen. De gezellige kaarsjes kunnen weer aan en binnenkort halen we de kerstboom weer in huis. Wist je dat sommige beautyopleidingen het juist in het najaar heel goed doen? Deze behandelingen zijn een echte mustdo in de winter en jij kunt ze dankzij Jolange Opleidingen binnenkort ook aanbieden! Deze blog onthult trendy winteropleidingen die naadloos in het huidige seizoen passen…


 
Goodbye winterdip met Shiatsu

Veel mensen krijgen in de winter last van een winterdip. Door jezelf zo nu en dan goed in de watten te leggen en veel zorg te besteden aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid zie je het al snel zonniger in. It´s time to wake up door je lichaam wakker te schudden uit zijn ‘winterslaap’. Met een Japanse shiatsu massage kun je de doorstroom van levensenergie door je lichaam aanwakkeren. Shiatsu is een drukpuntmassage waarbij gewerkt wordt op de meridianen en acupunten op het lichaam om je energiestelsel te stimuleren en de zelfhelende kracht van je lichaam aan te spreken. Jolange Opleidingen leert je graag alle basistechnieken in onze Opleiding Shiatsu.

 

Restore your youth  

Voor én na een microneedling behandeling is het heel belangrijk dat de huid niet blootgesteld wordt aan direct zonlicht, omdat de huid na de procedure gevoeliger is voor schade door de zon. Dat maakt dat dit de ideale behandeling is om juist in de winter te ondergaan! Microneedling stimuleert de natuurlijke genezing van de huid en kan helpen bij het verbeteren van de textuur, het verminderen van littekens en het verjongen van de huid. 

 
Partytime with lashes

Wat is de mooiste tijd van het najaar? Exactly, de feestdagen. Gezelligheid met de familie, luxe kerstdiners en natuurlijk een splashing oud en nieuwfeest. Dan wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien en met wimpers die helemaal on fleek zijn. Bij Jolange Opleidingen kun je verschillende opleidingen volgen voor wimperextensions, maar de echte topper is toch wel onze opleiding Allround Wimperstyling. Hier leer je alle, maar dan ook écht alle technieken om wimpers te stylen, verven, verlengen en voller te maken. Een super leuke en vooral gevarieerde opleiding voor jou!

 

The art of nails

Naast je wimpers moeten je nagels natuurlijk ook ready zijn voor dat kerstdiner. No problem! Jolange Opleidingen biedt maar liefst vijf verschillende opleidingen in nagelstyling aan. Zo kun je bijvoorbeeld een specialisatie doen in gelnagels, maar ook kun je de kunst leren van Marmer Nails. Of wat dacht je van Babyboom Nagels? Een echte trend in nailart momenteel!

Jolange opleidingen helpt jou graag in het maken van de perfecte keuze in een opleiding. Dankzij ons ruime aanbod aan leuke opleidingen zit er altijd wel ééntje voor jou bij! See you soon?

Deel dit bericht: