GRATIS PMU apparaat bij inschrijving voor PMU Artist Allround!

Making beauty permanent. Ben jij fan van permanente make-up? Of ben je al een ervaren beautygoeroe die klaar is om zich te specialiseren als PMU artist? Dan hebben we een geweldige deal voor jou! Tijdelijk kun je nu profiteren van een exclusieve actie bij onze PMU Artist Allround Opleiding: een GRATIS PMU apparaat bij inschrijving!


 
What’s the deal?

Als je je inschrijft voor de Jolange PMU Artist Allround Opleiding, krijg je gratis en voor niets een topkwaliteit PMU apparaat cadeau, ter waarde van €544,-! Zo kun je niet alleen alle kneepjes van het vak leren, maar ga je ook meteen aan de slag met professionele apparatuur.

 

Next level beauty 

PMU is hot! Steeds meer mensen ontdekken de magie van perfecte wenkbrauwen, mooie eyeliner en prachtige lipcontouren die heel lang mooi blijven. Als PMU artist kun jij anderen helpen om hun natuurlijke schoonheid naar een next level te tillen. Of het nu gaat om het corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen, het definiëren van lipcontouren of het accentueren van de ogen, PMU kan een positieve impact hebben op het leven van je klanten. Het is echt een mooie en bevredigende carrière waarin je mensen kunt helpen zich zelfverzekerder te voelen!

All about learning new skills  

De PMU Artist Allround opleiding bij Jolange Opleidingen is super compleet. Van kleurenleer tot de nieuwste technieken en van PMU pigmenten tot verschillende huidtypes: onze geweldige docenten staan klaar om je alles te leren wat je moet weten. Oefenen doe jij één keer per week in de les bij ons op locatie en jouw skills verder optimaliseren doe jij ondertussen gewoon thuis, met natuurlijk jouw eigen PMU apparaat!

 

Waarom deze actie?

Wij geloven dat toegang hebben tot goede apparatuur essentieel is voor jouw succes. Daarom geven we je graag een gratis PMU apparaat bij inschrijving. Zo kun je meteen aan de slag en je skills naar een hoger level tillen!

 

How to join?

Easy peasy! Klik op de knop Inschrijven, selecteer de gewenste startdatum en de opleiding is toegevoegd aan je winkelmand. Ons superteam staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het inschrijven, mocht dat nodig zijn.

 

Just do it!

Deze te gekke actie is een unieke kans om je droomcarrière in de wereld van PMU te starten of naar een next level te brengen. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze deal voorbij!

Het team van Jolange Opleidingen staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen om jou dromen als PMU artist waar te maken. Let’s get started!

Deel dit bericht: