De meeste bijzondere zelfbruinende producten

blog-foto-zelfbruin producten

Op zoek naar een nieuwe manier om een zomerse glow te krijgen, zonder uren in de zon door te brengen? Misschien heb je gehoord van ongewone methoden, zoals insmeren met cola of wortelsap om een zongebruinde tint te krijgen, minus de zon. Wil je weten wat echt werkt? Lees dan vooral verder!


 
Cola

Ja, je leest het goed! Sommige mensen zweren bij het insmeren van hun huid met cola voor een snelle bronzing. Dit komt door de karamelkleurstoffen in cola die een lichte tint kunnen achterlaten op je huid. Maar eerlijk is eerlijk, het kan plakkerig zijn en de resultaten zijn niet langdurig. Bovendien, wie wil er plakkerig rondlopen?

 

Wortelsap

Wortelsap staat bekend om zijn bètacaroteen, wat goed is voor huid en haar. Sommige mensen denken dat het drinken van wortelsap of het aanbrengen ervan op de huid een subtiel bruin tintje kan geven. Klinkt best gezond, toch? Hoewel wortelsap veiliger is dan cola, kan het resultaat variëren en is het effect lang niet niet zo goed als bij zelfbruiners. Bovendien bestaat de kans dat je huid een oranje tint(!) krijgt wanneer je er teveel van drinkt. Misschien niet helemaal wat je in gedachten had als zomerse glow?  

Thee

Een echte DIY-tip: probeer eens thee als zelfbruiner! Zwarte thee wordt gekookt en daarna op de huid aangebracht voor een natuurlijke bruine tint. Het werkt, maar verwacht geen wonderen – het is meer een subtiele vibe. Laat de thee wel goed opdrogen, want anders krijg je vlekken in je kleding.

 

Koffie

Coffee, anyone? Koffie heeft ook natuurlijke kleurstoffen die de huid kunnen helpen bruinen. Meng gemalen koffie met water tot een pasta en breng het aan op de huid. Laat het enige tijd intrekken en spoel vervolgens af voor een subtiel bruine kleur. Het gebruik van koffie als zelfbruiner kan zeker leiden tot een subtiele bruine kleur, vooral als je het regelmatig gebruikt over een langere periode. Maar verwacht ook hier geen amazing results: de huid kan vlekkerig worden en de bruine kleur blijft maar korte tijd aanwezig.

 

Dus, wat is de conclusie?

Hoewel het leuk kan zijn om iets geks te proberen zoals cola of wortelsap voor een zonnige look, zijn hoogwaardige, commerciële zelfbruiners echt the way to go. Ze zijn betrouwbaar, veilig en laten je stralen zonder gedoe. Dus, pak een flesje zelfbruiner en ga voor die killer summer glow!

Deel dit bericht: