Shine Bright with Tooth Gems – Tandkristallen

tandkristallen-blog-foto

Op zoek naar een unieke finishing touch voor jouw look? Laat je glimlach extra shinen met super glinsterende tandkristallen! Deze kleine juweeltjes worden op een snelle en pijnloze manier op je tanden aangebracht, waardoor je een unieke en stralende glimlach krijgt. Of je nu op zoek bent naar een subtiele sparkle of een echt statement piece: met tandkristallen is the sky the limit!


 
Bling it up!

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Tandkristallen ook wel tandjuwelen, dental strass of tooth gems genoemd, zijn meestal gemaakt van materialen zoals strasssteentjes, Swarovski-kristallen of andere niet-giftige materialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, en kleuren.  Jij kunt de tandkristallen helemaal in jouw eigen, persoonlijke stijl kiezen en zo wat extra sparkle aan je glimlach toevoegen.

 

Quick and easy

Het plaatsen van deze tandjuwelen is vaak quick and easy, mits ze op de juiste manier aangebracht worden. Gebeurt dit niet dan is er kans op onherstelbare glazuur- of tandbeschadiging. Zo kunnen er, door bijvoorbeeld slechte reiniging of gebruik van verkeerde lijm, bacteriën onder de kristallen komen en kan een infectie optreden. Yikes! Net als het plaatsen is het verwijderen van de strass ook gemakkelijk, maar ook hier geldt: ga niet zelf aan de slag, maar laat dit door een expert doen. Bijvoorbeeld iemand die een certificaat heeft behaald bij Jolange Opleidingen voor de Opleiding Tandkristallen. Of nog beter: behaal je eigen certificaat en wordt zelf de expert!

 

Opleiding Tandkristallen

Wil jij zelf leren hoe je deze tooth gems plaatst? Dan zit je bij Jolange Opleidingen goed! Onze topdocenten zijn gespecialiseerd en hebben alle kennis in huis om jou de beste tips & tricks te leren op het gebied van tandkristallen. Je gaat leren door te oefenen in de praktijk, met echte modellen, zodat jij straks een echte tandcosmeticus bent! Heb je al een salon, dan is dit een mooie manier om gemakkelijk je aanbod te verbreden én jouw omzet te verhogen.
Schrijf je snel in en let’s shine with Tooth Gems!

Deel dit bericht: