Experimenteren met piercings – De meest unieke opties

Piercer-blog-foto

Meet the art of piercing. Piercings zijn er in allerlei vormen en stijlen. Sommigen wat extremer dan anderen, maar allemaal zijn het kleine kunstwerken op en in het lichaam. Natuurlijk zijn er de traditionele oor- en neuspiercings die nog steeds populair zijn, maar er zijn ook piercings die de grenzen van creativiteit opzoeken en de ware kunst van het piercen laten zien. Laten we een duik nemen in de meest unieke piercings die er te vinden zijn!


 
Surface Piercings

Als je op zoek bent naar een nieuwe, unieke look, dan is de surface (of oppervlakte)piercing een goede optie om te overwegen. Deze piercing kan op verschillende plaatsen op het lichaam gezet worden waar de huid relatief dun is en niet te veel losse huidlagen heeft. Populaire locaties voor surface piercings zijn de nek, de heupen, de sleutelbeenderen, de pols en de rug.

 

Dermal Anchors

Dermal anchors, ook wel microdermals genoemd, zijn kleine sieraden die direct op de huid worden geplaatst zonder zichtbare staaf. Deze unieke piercings zijn echt kleine kunstwerken op het lichaam, waarmee je op allerlei plaatsen kunt schitteren. En dankzij de vele verschillende tops en juwelen die gebruikt kunnen worden creëer je hier echt een unieke uitstraling mee.

 

Corset Piercings

Als we nog een stapje verdergaan in unieke piercings, komen we uit bij de corset piercing. Een corset piercing zijn meerdere oppervlaktepiercings in ten minste twee of meer rijen, aan elkaar geregen met een lint of ketting dat door een ring kan worden gelust. Het hoeft niet de vorm te hebben van een korsetveter, zoals de naam doet vermoeden, maar is vaak wel zo. Deze piercing kan bijna overal worden gezet waar een oppervlaktepiercing kan worden gezet, zolang er maar voldoende ruimte is voor het gewenste ontwerp. Dit indrukwekkende ontwerp is een echt uniek kunstwerk op het lichaam.

Tongweb Piercing

Terwijl tongpiercings heel bekend zijn, is de tongweb piercing een minder bekende maar zeker bijzondere keuze. Geplaatst onder de tong, voegt deze piercing een subtiele, maar unieke touch toe aan de mond. Dit is echt een piercing voor jezelf: minder zichtbaar en meer een soort “lingerie” voor je tong.

Intieme Piercings

Piercings in de intieme delen kunnen om seksuele, culturele of persoonlijke redenen worden gezet. Of het nou gaat om een piercing in de tepel, schaamlip of een genitale piercing: intieme piercings zijn zeer uniek. Intieme piercings spelen een rol bij het versterken van zelfvertrouwen en het toevoegen van een nieuwe dimensie aan persoonlijke sensualiteit. En alles is mogelijk! Een Christina piercing, nipple piercings, een Prins Albert of zelfs een anal piercing; niets is te gek in de wereld van intiem piercen.

Wordt professioneel piercer bij Jolange Opleidingen

Wil jij piercer worden of ben je al piercer maar wil je je expertise nog verder ontwikkelen? Bij Jolange Opleidingen bieden we allerlei piercing opleidingen. Zo kun je de basisopleiding Piercer volgen en hierna direct als professional piercer aan de slag gaan. Of volg de Piercer Masterclass  en wordt een expert in de meest ingewikkelde piercings. Nog een stapje verder gaan? Volg dan onze opleiding Intiem Piercen waar je in alle veiligheid en privacy leert piercen in de intieme delen.

Deel dit bericht: