Lange en volle wimpers? Zo krijg je dat!

wimperextensions

Langere wimpers is voor velen een grote wens. Er zijn verschillende mogelijkheden om je wimpers te verlengen. Je kan natuurlijk zelf je eigen wimpers verlengen met nepwimpers, maar er bestaan technieken die je wimpers voor langere tijd verlengen. Benieuwd wat de verschillende manieren zijn? Lees dan snel verder voor lange en volle wimpers.


Wimperextensions

De meest bekende en snelste oplossing zijn de wimperextensions. Ze zijn er in verschillende lengtes en qua volume kan je het zo vol maken als je zelf wilt. De subtiele Wimperextensions One by One zijn perfect als je voor een natuurlijke look gaat. De naam zegt het eigenlijk al, want de wimperhaartjes worden één voor één geplaatst op je natuurlijke wimper. Een ander alternatief zijn de Everlash Wimperextensions. Bij deze techniek worden er plukjes van 5 á 6 wimperhaartjes geplaatst op je natuurlijke wimpers. De wimperextensions behouden een mooie krul, omdat ze van synthetisch materiaal zijn. Ondanks het materiaal voelen ze toch zacht en natuurlijk aan.

Wil jij toch wat meer volume zonder je eigen wimpers te beschadigen? Dan zijn de Wimperextensions Russian Volume 2D tot 7D echt iets voor jou! Voor de dames met weinig natuurlijke wimperhaartjes is dit ideaal. Daarnaast kan je ook nog eens dé festivallook creëren met diamond, ombré en rainbow lashes.

Lash lift

Lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden met behulp van een siliconen pad en een speciaal wimperserum. Hierdoor lijken je eigen wimpers een stuk langer en volumineuzer. Door de wimperkrul die wordt gecreëerd heb je voortaan geen wimperkruller meer nodig! Je kan in de ochtend ook nog eens 5 minuten besparen door je wimpers te laten verven. Zo hoef je geen mascara meer te gebruiken. Wil jij voor lange, volle en gezonde wimpers zorgen bij jouw klanten? Volg dan de opleiding Lash Volume Lift bij Jolange Opleidingen!

Wil jij een echte wimperstyliste worden? Tijdens de opleiding Allround Wimperstyling leer je alle wimpertechnieken. Zo kun je jouw klanten alle behandelingen aanbieden in jouw eigen wimpersalon!

 

Deel dit bericht: