Laat littekens verdwijnen – Microneedling maakt het mogelijk!

blog-foto-microneedling

Littekens zijn blijvende herinneringen aan vervelende momenten, zoals huidletsel, een operatie of een ongeluk. Wanneer ze ook nog goed zichtbaar zijn, kan dit effect hebben op iemands zelfvertrouwen en sociale leven. Maar er is goed nieuws: microneedling maakt van deze ongelukkige littekens een einde!


 
Microneedling

Microneedling is een cosmetische behandeling waarbij een Derma Pen wordt gebruikt om microscopisch kleine verwondingen te creëren. Deze gecontroleerde verwondingen stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid en bevorderen de productie van collageen en elastine: twee essentiële elementen voor een gezonde en veerkrachtige huid.

 

Scar free  

Microneedling heeft zich bewezen als een amazing behandeling voor het verminderen van littekens en er zijn een aantal redenen waarom microneedling zo goed helpt om littekens te vervagen:  

  • Microneedling helpt bij het afbreken van verdikt littekenweefsel, waardoor het oppervlak van het litteken gladder wordt en de zichtbaarheid ervan afneemt.
  • Microneedling bevordert de aanmaak van collageen, wat essentieel is voor het herstel van de huid. Door de natuurlijke collageenproductie te verhogen, verbetert microneedling de textuur en elasticiteit van de huid, waardoor littekens minder opvallen.
  • De microscopische gaatjes die door microneedling worden gecreëerd, verhogen de opname van vitamines, antioxidanten en huidverjongende serums.
  • De microtrauma’s die tijdens microneedling worden veroorzaakt, stimuleren de bloedcirculatie in het behandelde gebied. Dit maakt het genezingsproces sneller en helpt bij het vervagen van littekens.

 

Anything is possible

Zoals je gelezen hebt is een microneedling behandeling heel effectief bij littekens, maar there is so much more possible! Met de juiste combinatie en professionele huidserums van Groothandel Derma Codes kun je op deze manier pigmentvlekken gaan verwijderen, de huidskleur verbeteren, haaruitval verminderen of het zelfs het proces stoppen. Verschillende littekens verminderen en/of zelfs herstellen behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook brandwonden, couperose, rosacea en acné kun je behandelen. De behandelingen met een Derma Pen zijn eindeloos!

 

Become a Microneedling Master

Nieuw in de wereld van microneedling? Dan is het goed om eerst een basisopleiding te volgen, zodat je de belangrijkste knowhow over deze topbehandelingen leert. Tijdens de opleiding Microneedling bij Jolange Opleidingen leer je verschillende technieken met de Dermapen van onze ervaren, professionele docenten. Je gaat aan de slag met anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen. Denk hierbij aan vochtarme huid, grove poriën, rimpels, pigmentatie, kleurverschillen en donkere kringen onder de ogen.
Klaar voor de volgende stap in Microneedling? Volg dan de Masterclass Medische Microneedling! Hier ga je echt naar the next level en leer je alle behandelmogelijkheden met de Derma pen. Zo ga je aan de slag met huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken, couperose, rosacea, striae, acne en natuurlijk littekens! Je kunt (nieuwe) klanten echt helpen door deze geleerde behandelingen in te gaan zetten en hun huid én zelfvertrouwen weer te laten shinen!

Deel dit bericht: