Kiezen voor een online beautyopleiding, doe het niet!

Online-opleiding-blog

Ben jij er klaar voor om in de beautywereld te stappen en wil jij starten met een praktijkgerichte opleiding? Super!! Het kiezen voor de juiste opleiding wordt nog een hele klus. Waar doe je goed aan? Kies jij voor een beautyopleiding op locatie of voor een online thuisstudie? Wij van Jolange Opleidingen zijn ervan overtuigd dat een online opleiding onmogelijk is! En we gaan nu vertellen waarom…..


Persoonlijke begeleiding

Een groot nadeel van een thuisstudie is het ontbreken van persoonlijke begeleiding. Je mist extra instructies van de docent en interactie met medecursisten. Hoe fijn is het om vragen te kunnen stellen en om onzekerheden weg te laten nemen door een professionele docent. Deze kunnen helpen om jouw studie naar een hoger niveau te tillen. Kiezen voor een online beautyopleiding betekent dat er geen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Jij staat er alleen voor

Wanneer er gekozen wordt voor een thuisstudie moet je leren achter een computerscherm. Dit vergt veel discipline om te starten met de lessen. Je wordt niet gemotiveerd door een gezellige en leerzame studiegroep. Te lang naar een scherm kijken is ook erg vermoeiend en saai. Je zult echt de stok achter de deur missen van jouw docent, zodat je altijd “on top of your game” blijft! De motivatie om voldoende tijd in een online studie te steken is dus vele malen lastiger, dan bij een praktijkopleiding op locatie.

Praktijkopleiding ongeschikt voor thuisstudie

Het is vaak niet mogelijk om jouw leerdoelen te bereiken door middel van e-learning. Zeker opleidingen waarbij behandelingen plaatsvinden op modellen zijn ongeschikt voor een thuisstudie. Je kunt serieuze schade aanbrengen aan toekomstige klanten. Het is daarom noodzakelijk om goede begeleiding te krijgen om beautybehandelingen veilig uit te voeren en om het beste resultaat te krijgen. Jij wilt toch ook geen operatie ondergaan door een arts die een thuisstudie heeft gevolgd? Dit geldt ook voor beautyspecialisten! Jolange Opleidingen biedt opleidingen aan met 95% praktijkuren. Hiermee ben je verzekerd van een goede opleiding met diploma of certificaat waar je trots op kan zijn. Jij kunt alle behandelingen veilig uitvoeren en de beste resultaten bereiken. Na een opleiding bij Jolange Opleidingen, staat de klanten in de rij. Iedereen wil behandeld worden door jou, want jij bent de beste in het vak!

Benieuwd naar alle opleidingen van Jolange Opleidingen? Klik hier voor het opleidingsaanbod!

Deel dit bericht: