Hoe PMU Hair Scalp zelfvertrouwen herstelt bij haarverlies

blog-foto-hair scalp artist

From ink to beauty! Wanneer je last hebt van kale plekken of diepe inhammen kan dat je erg onzeker maken. PMU Hair Scalp is een prachtige techniek die niet alleen schoonheid, maar ook zelfvertrouwen kan geven aan je klanten. Je leest er in deze blog meer over.


 
Onzeker door kaalheid

Of het nu door genetica, medische omstandigheden of andere factoren komt: het verliezen van haar kan een diepgaande impact hebben op iemands zelfbeeld en zelfvertrouwen. Zo is Alopecia een aandoening die haarverlies veroorzaakt, vaak als gevolg van het immuunsysteem dat haarzakjes aanvalt en komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Je kunt je voorstellen dat deze kale plekken iemand erg onzeker kunnen maken; soms kan het zelfs leiden tot het vermijden van sociale activiteiten waardoor hun leven erg eenzaam kan worden.

 

PMU Hair Scalp

PMU Hair Scalp, ook wel Micro Haar Pigmentatie (MHP) genoemd, is een techniek die is ontworpen om het uiterlijk van een vollere haardos te creëren door het stimuleren van haarfollikels. Het geeft een indrukwekkende, natuurlijke uitstraling, omdat het de textuur en uitstraling van echte haarstoppels nabootst.
Na deze bijzondere behandeling lijkt het alsof er weer haar groeit op de kale plek, want je creëert een geschoren look. En dat zónder haartransplantatie! De behandeling is niet pijnlijk of gevoelig en geeft direct resultaat: een mooie zachte haarlijn die niet van echt te onderscheiden is. Het resultaat blijft jarenlang mooi!

 

Word zelf PMU Hair Scalp Artist

Wil jij zelf ook mensen helpen met het boosten van hun zelfvertrouwen in je eigen salon of praktijk? Door de Opleiding PMU Hair Scalp Artist te volgen bij Jolange Opleidingen kan dit! Je leert hier om op de meest natuurlijke manier haartjes (stoppels) te creëren en je gaat ook aan de slag met het opvullen van kale plekken in de baard en/of snor. Ook het reconstrueren van een levensechte haarlijn of het onzichtbaar maken van littekens op het hoofd zijn belangrijke onderdelen van deze opleiding. Je kunt met deze skills echt een verschil maken in het leven van je (toekomstige) klanten en wat is er nou mooier dan dat?!

Deel dit bericht: