Liggend een work-out doen met EMSCulpting Body Contouring

EMSculpting

Celebrities als Kim Kardashian en Drew Barrymore lopen weg met EMSculpting Body Contouring omdat zij vet verloren én spieren opbouwde. Maar wat is het precies voor een behandeling en wat kan je verwachten?


Niemand heeft een perfect lichaam en iedereen heeft wel iets waar zij ontevreden over zijn. Bij sommige is overtollig vet en dit kan lastig zijn om vanaf te komen. Om deze reden wordt er altijd gezocht naar de volgende behandeling om hierbij te helpen. EMSculpting Body Contouring combineert het opbouwen van spieren met het verliezen van vet en dit gebeurt allemaal terwijl jij een half uurtje kan liggen. Op deze manier kan je op een natuurlijke manier werken aan de plekken waar jij niet tevreden over bent, dit is non-invasive, of beter gezegd zonder Chirurgische ingrepen of verdovingen. En na de behandeling kan je meteen weer verder met de rest van je dag.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Na een gesprek met een specialist op het gebied van EMScultping Body Contouring worden er 4 behandelingen in 2 tot 4 weken ingepland.

Tijdens de behandeling lig je op je rug of buik, afhankelijk van waar je behandeld wilt worden en met een elastische band worden de armen vastgemaakt op de te behandelen gebieden. De elektromagnetische energie tijdens de sessie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken waardoor je tegelijk vet verliest én spieren opbouwt. Deze spieren groeien in het aantal spiervezels en elke spiervezel groeit afzonderlijk ook in dikte. Dit komt omdat 30 minuten behandelen gelijk staat aan 20.000 sit-ups of squats. Working out while lying down!

Wat kan je verwachten?

De behandeling voelt als een stevige work-out in de sportschool en duurt 30 minuten per behandeling. Zodra je klaar ben kan je meteen verder met je leven want op lichte spierpijn na zijn er namelijk geen bijwerkingen. Na 4 behandelingen in 2 tot 4 weken tijd verdwijnt er 19% van het vet en neemt de spiermassa met 16% toe.

Wil je liever opgeleid worden?

Tijdens de opleiding EMSculpting Body Contouring leer je om een professional te worden op het gebied van EMSculpting. Op deze manier ondersteun je jou bestaande vakkennis met een specialisatie in de nieuwste ontwikkeling in de schoonheidsbranche. Zo kun jij jou klanten nog beter helpen bij het halen van hun persoonlijke doelen! Schrijf je snel in voor de opleiding EMSculpting Body Contouring en groei in jou kennis van de nieuwste technologie! Kijk ook op Dermacodes.nl voor informatie over de EMSculpting Body Contouring Machine voor informatie over de apparatuur. 

Deel dit bericht: