Dermaplaning; de sleutel tot een perfecte huid!

blog dermaplaning Jolange Opleidingen

Dermaplaning is ‘the way to go’ als het gaat om het verwijderen van dode huidcellen en donshaar. Maar wist je ook dat Dermaplaning ervoor zorgt dat de opname van werkzame stoffen wordt verhoogd met maar liefst 60%? In deze blog gaan we alle geheimen van de Dermaplaning behandeling bloot leggen. Lees dus snel verder…


Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een Amerikaanse behandelwijze, waarbij je een chirurgisch mesje gebruikt om over de huid te schrapen. Als de behandeling goed wordt uitgevoerd is de behandeling pijnloos en worden dode huidcellen en donsharen verwijderd. Deze behandeling wordt ook wel Dermablading genoemd. Het is een zeer populaire behandeling onder vele celebraties, omdat het de huid laat stralen en make-up beter blijft zitten! Wat natuurlijk perfect is als je voor de camera staat. Maar, je kunt meer bereiken met deze innovatieve behandeling. Lees snel verder om erachter te komen welke resultaten je kunt bereiken.

Wat kun je bereiken met Dermaplaning?

Het is duidelijk dat je na deze behandeling af bent van donsharen en dode huidcellen. Maar een Dermaplaning behandeling gaat verder! Het verfijnt namelijk ook fijne lijntjes, het verzacht hyperpigmentatie, de huid wordt geëgaliseerd en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een prachtige glow op de huid. Wie wil dat nou niet?!

Je kunt een dermaplaning-behandeling met ieder huidtype behandelen. Het is daarom ook niet voor niets één van de meest gekozen behandelingen in een beautysalon. Je kunt namelijk ook klanten helpen met een verdikte hoornlaag of rokershuid. Dit zorgt ervoor dat Dermaplaning ‘the best choice’ is om iedere klant te voorzien van de perfecte huid. Deze behandeling blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. Als je de resultaten ziet komen klanten zeker regelmatig terug voor meer behandelingen!

Broodje aap verhalen

Éen van de grootste leugens over Dermaplaning is dat de verwijderde haartjes donkerder en dikker terugkomen. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel niet. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn! 

Er zijn ook verhalen dat de behandeling pijnlijk zou zijn, maar het tegendeel is waar. Als de behandeling goed wordt uitgevoerd, is het geheel pijnloos. Om dit te doen is veel oefening en kennis nodig. Volg daarom de opleiding Dermaplaning bij Jolange Opleidingen en behaal daarna ook deze waanzinnige resultaten in jouw beautysalon!

Benieuwd naar alle opleidingen van Jolange Opleidingen? Klik hier voor het opleidingsaanbod!

Dermaplaning blog

Deel dit bericht: