De perfecte nagels voor deze winter

nailart

Natuurlijke nagels, gelnagels, acrylnagels… Vrouwen houden van mooie en verzorgde nagels met een sprekende nagellak kleur. Na een zoektocht van de ideale winternagels hebben wij een interessante lijst. Ga je voor neutrale nagels of kies je liever voor nagels met steentjes? Lees gauw verder voor dé ultieme nageltrends voor deze winter.


Glitter & Glam

Met de kerstdagen om de hoek kunnen wij geen genoeg krijgen van glitters. Dit is dan ook perfect voor wat extra glam op jouw nagels! Je kan uiteraard kiezen tussen verschillende soorten. Ga jij voor een rosé- of gouden tint? Of pak je liever uit en kies je voor de extreme regenboog glitters? Het kan allemaal deze winter!

Bron: pinterest

Match your skin

Wist jij dat niet elke nagellak kleur past bij jouw huid? Allereerst is het enorm belangrijk om te weten wat de ondertoon van jouw huid is. Dit bepaalt namelijk of een kleur nagellak je wel of niet goed staat:

• Koele ondertoon en een lichte huid: Nagellak kleuren met zilverkleurige tinten staan je perfect. Hierbij kan je denken aan de kleuren blauw of grijs. Wil je gaan voor een neutrale nude kleur? Ga dan zeker eens voor paars.

• Koele ondertoon en een getinte huid: Jij kan ook helemaal de blits maken met koele en zilverkleurige tinten. Je bent iets minder bleek, dus je kan meer risico nemen dan een lichtere huid. Take the risk!

• Warme ondertoon en een zongebruinde huid: Herfstkleuren en veel nude tinten laten je huid het mooist tot z’n recht komen. Blijf vooral weg van kleuren die te koel zijn, dan lijkt het net alsof de sunglow is verdwenen.

• Warme ondertoon en een donkere huid: De warme en donkere huid gaat stralen van een warme, donkere kleur. Denk daarbij aan bordeauxrood, donkerbruin of    aubergine. Wil je toch iets heftigers? Dan zijn de felle neon kleuren ook mooi.

Bron: pinterest

Nail art season

Durf jij meer te experimenteren? Dan kan je helemaal los gaan tijdens dit nail art seizoen! Je kan de nail art zo gek maken als je zelf wilt. Van stippen tot strepen en van vlammen tot dollartekens op de nagels. Daarnaast zijn de felle neon kleuren ook weer helemaal hot en perfect te combineren met de nail art. 

Bron: pinterest

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een Allround Nagelstylist? Kom dan de opleiding volgen bij Jolange Opleidingen in Rotterdam!

 

Deel dit bericht: